Erkan, gerçekten müthiş olmuş, strike pro ve yozuriden daha güzel duruyor. Ellerine sağlık kardeş, seri üretime bir an başlamalısın, Mayıs ayına lazım olacak
Dostlar bana müsade, cümleten hayırlı geceler, balığa gidenlerede bereketli ve keyifli avlar dilerim.
Sabrican gaz verme, kralını yaparım sonra Cengizim yine geç kaldın görüşemedik seninle, yarına geç kalma artık
Geçen sene o aylarda bir hareket ben hatırlamıyorum oralarda Şu an dişli familyası yok denecek kadar az ve uzakta dostum Ah isa AH sen youtube bi bak görecen videoları cemreler furkanlar falan lar filanlar havada uçuşuyo tarihleride subat mart ve ilerisi reeling hooked mrsparkle cyrr cyrr cyrr
Beyler neyse karada güzel ama denizde nasıl onu görürüz inşallah Bana müsaade yarın koşturmacaya devam Herkese hayırlı geceler hayırlı işler:thumb:
:clap2: :clap2: :crutch: :crutch: :crutch: Benim pc türkçeye çevirdiğinden olmuyormuş,ingilizceye çevirince oldu nihayetbanghead banghead
ben dedim de oldu :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
gülersin dimi inat ettim çözdüm hemen kendine pay çıkar sen ne dedinde oldu sen yatmıyormusun sabah erken gideceksiniz,sonra kalkamazsın bak,bol balık tutunda gözlerimiz bayram etsinreeling Rastgelsin kısmetiniz açık olur inşallah:thumb: reeling
S.a Dostlar, hayırlı geceler Erkan abim ellerine sağlık. Bende yeni sahtemi paylaşayım bari Adını Feriha koydum
Cümleten Selamun Aleyküm Günaydın dostlar. Avda olanlara rast gelsin. Erkan abi,Cihan kardeşim ellerinize sağlık
Cümleten selamun aleyküm, herkese hayırlı işler.... Cihan ellerine sağlık, Ferihayı lüfere yem etme at tavaya kızart kendin götür
Erkan abi ellerine sağlık, ilk sahtende güzeldi ama çok daha güzel olmuş bu ikinci sahtekar çalışma Erkan abi birtanede bana yap ben denerim senin yerine aksiyonunu iş yapma durumunu hihi hihi