Yok, o senin Hüseyin abiyle tanıştıktan sonraki halin:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Yahu nasıl beceriyorsun anlamadım abi Aleyküm selam Erkan, sende de bir talihsizlik var.Ne zaman gideceğiz yemliye Sen Nisan ayında hazır ol, güzel bir kalkan raporu yazacağız hep birlikte inşallah:thumb:
Saat 7 ye kadar benden sms filan gelmezse beklemeyin beni ama bide biraz sonra çıkıyorum ben net bağlantım yok takiip edemicem bişey olursa sms veya ararsınız abi. ben kaçtım cümleten hayırlı geceler..
yavf arkadaşlar geçen yıllar şubat mart aylarında anadolu yakasında kulelide üsküdarda ,yanı o kıyılarda balık reeling tutanlarınhooked bir sürü video ları var:laughing: hatta lüfer bile çekiyorlar yamrsparkle millet dizileri seyreder la ben bu videoları seyrediyomya hiç bıkmadan bir daha bir daha ve defalarca ya rüyalarıma giriyo arkadaş:der: :der: :der: :yield:
sevindim Ali rıza:thumb: Zamanı söylemeyelim en iyisi ya hava ya hastalık işleri bozuyorhihi hihi Bu hafta işler her zamanki gibi yoğun,cumartesi geç mesai uzar. Pazar günü sabah beş ile öğlen sonrası üç'e kadar nereye istersen gidelim isa :thumb: reeling
Kısmet, oltası suda olan balığı alırmış.hooked Bu arada Hüseyinden hiç görünmüyor, haberin var mı Fatih, yarın mutlaka o beyaz tüylü çaparilerinden yanına al, ona atlamayacak balık yoktur herhalde
Hayırlı geceler, yarın için rastgele, güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah:thumb: Geçen sene o aylarda bir hareket ben hatırlamıyorum oralarda Şu an dişli familyası yok denecek kadar az ve uzakta dostumidk Bencede planlı olmayacak bu iş, hayırlısı diyelim Erkan
Beyler ikinci sahtekar huzurlarınızda Biraz uğraştırıyor ama zevkli bir uğraşmış Malzeme bölümüne eklemeden burada paylaşayım dedi,m:thumb:
Kahvaltıya mı gidiyorsun, al tabiki Yarına güzel bir rapor bekliyoruz sizden, bol fotolu:thumb: Yok be Fatihim malesef gelemiyorum ama kalbim sizinle, bu hafta işlerimiz yoğun, haftasonuna yetişmesi gereken takımlar var.Bir dahaki sefere inşallah birlikte gideriz.
Erkan abi ilk okulda elişi dersine baya kafa patlattığın belli mükemmel gözüküyor vallahi helal olsun..