hüseyin abi ben siper kahramanım iş yerinde tam siper ama aykut abi hayırl geceler olsun fatih ali den haber bekliyorum daha erken bekle biraz
sa cumartesi anadolu yakasından bi avlık önerebilirmisiniz bilhassa bogazdan manıkoy kandıllı ?? veya suan bogazda hangı balıklarımız mevcut bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?
Fatih ben çıkmayı düşünüyorum da saat ayarlaması yapmaya çalışıyorum. Haber verecem sanada Sabride gelecek
hos bulduk yardımcı olabilirmisiniz ? küçükyalıda yım ve cumartesi sınavımdan sonra stres gidermek için 12 gibi anadolu yakasından av a cıkmak istiyorum fakat suan marmara bogazda ne var ne yok bilmıyorum ve nerden avlancam kafam karısık
Kadir öncelikle Aleyküm Selam. Anadolu yakasında üsküdar kandilli kanlıca beykoz heryere gidebilirsin. Avlayacağın vakit bu zamanda belki dişli , yüksek ihtimal istavrit. 170 gr kurşun açıkyeşil 9 numara iğne açık köştek çoooook ileriiiii çoooook dibeee gelsin 5 atışta 1 istavrit hihi
Merhaba Kadircan hoşgeldin, bu aralar boğazda balık durumu pek içaçıcı değil, balık çok istikrarsız malesefidk Kandilli ve Kanlıcayı deneyebilirsiniz Anadolu yakasında, uzak atış ve dipten az ama iri istavrit yakalayabilirsiniz.:thumb:
evet ama gercekten verimli av yapabilceğim hanı 3-5 parca da olsa balık alabilceğim bir yer olabilirmi hanı emınonu - galata verimli ama koprude bi aksıyon olmuyo indir oltayı cek olmuyo onun yerine oralarda atıs yapıp 3 5 parca alcağım bir yer varmı ki
http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=4 Burayı biraz kurcala, kafana yatan yer neresiyse oraya git, şıuan balık nerede bilen yok.. bilsek biz gidicez zaten
Tamam orayı acıyorum fakat olmuyor aralarını acık bırakmak falanmı gerekiyor onuda denedim yine olmadı geçen gördüm değnekli onu yüklüyim dedim yine olmadı: Clap2: : Clap2: : Clap2: böyle cıkıyor