Hb Fatih gel beraber olsun Bu arada ferdide güzel söylüyor kerata Sabri o vatandaş trakyalı değildir bence izmirli olabilir Trakyalılar adres sormaz,ağaçların yosunlarından güneşten vs aradığı adresi direk bulur :laughing: :laughing:
Süper bir fikir bence, müsait olsam hemen atlardım valla Ya Hüseyin abi, umarım hayatıda hep böyle ıskalamamışsındır, bahtsız adamsın vesselamidk Belli oluyor, ağzın kulaklarında yine
İzinli olduğun birgün gelsene be Sabrican Aynen en son sana geldiğimizde görmüştüm trakyalıyı Ben trakyalı değil, spartalıyım beya
Senden korkulur Sabri,nasıl olsa beni tanımıyorsun facedeki ve avatarımdaki resimlerde ben yokum iyileşince gelip sana bir adres sorayım bakıyim direği bana göstermezsin heralde:laughing: :laughing: :laughing:
Buzlukta buzlukta bir şey olmamıştır daha Askerde atışlarım hep iyiydi kolay kolay ıskalamazdımda,gel gelelim sivil hayatta hep ıskaladık olsun bunada çok şükür Rabbim bugünlerimizi aratmasın,nabzımız attığı sürece hayat devam ediyor öyle veya böyle
Nasılll herkes benim gibi değil derken Sabri ne kıyafeti giyince tanınmaz oluyorsun benim jetonlar plastikte geç düşer