yeminlen neler çıkyor karşımıza yazsam roman olur yarn yattaym o yüzden kayblma dedim beklemede kal adam adres soruyor neresi şuras diye tarif ettim eminmisin diyor evet abi eminim burasımı burası abi eminmisin diyor en sonunda birine daha sor diyorum bilmiyorsan bilmiyorum de diyor gidiyor :laughing: :laughing: :laughing:
Cümleten Selamün aleyküm can dostlar...Havalar iyi yarından sonra lodosta geliyor hihi ne yapmak lazım hihi
Hoşbuldum abi. Aynen abi beykoz korusunda mangal ( da iyi olurdu amma maalesef ki balık peşinde koşmak :laughing: ) Yapalım Sabri dur ben sana haber verecem 1 saate kadar saat kaçta olduğunu. Hoşbuldum Fatih
valla abi vardiya rahat aslında yeni yeni alışıyorum gece nöbetlerine, şuanda da gündüze geçebilirim ama biraz daha durup kafa dinlim diorum.. gündüz yoğunluğu stresi insanı çok yoruyor burada..
Cümleten selamun aleyküm,Hoş geldiniz Balık Avı Dostları Öğlenden beri forumdayım bir yemek molası verdim,muhabbet almış başını gitmiş yine geç kaldım,şimdi alıntı yap cevap yaz bunları yaparsam sabahı bulurdum heralde Tek tek cevap yazamadığım için lütfen kusuruma bakmayın Daha çookkk çalışmam lazım bu iş için demekkibanghead banghead İsa başkanım şu sekreter işine bakıyim bari bu iş böyle olmuycak