İyidir Cengiz abi sağol sen nasılsın ? iş güç koşturmaca aynen devam bende Cİhan ellerine sağlık, bahtı açık olsun sahtelerinin :thumb: daha çalışma bitmedi dimi yaptığın sahte üstünde ?
Eyvallah kardeşim, teşekkürler. Valla hacı o ilkti ve bitti. malzeme temini işlemleri bitsin daha güzelleri yapılacak :thumb: Benim sahtelere marka arıyorum. Yardımcı olun gari
Eee renklendirme çalışması, zımpara falan yapılmamış görünüyo kanka ya da benmi gözden kaçırdım acep ?? Neyse hacım bu sahtenin marka ismi ve kodu belli "MK - 01C"... MK markasının açılımı Monster Kalafat
Sende de ne göz varmış aynen zımparasız bu. Prototip olduğundan özensiz. Kendimi ve malzemeyi keşfediyorum. Yakında senin Neriman'a rakip çok sahte yapacağım
Heh işte o yüzden daha tamamlamamışsın sahteyi diyorum, bu yaptığının üzerinde zımpara ile çalışıp biraz daha inceltip kenarları daha oval yapıp tam şeklini verirsin, sonrada hologramla boyayla renklendirip birde üstüne epoksi veya hafif vernik vurup olayı bitirirsin, sonrası palamuta lüfere ver çoşkuyu sahteye bulduğum ismi beğenmedin mı lo ?
Sen bu isimlerden birini sahteye verirsen, sahteyi suyla buluşturduğunda bütün balıklar o merayı terkeder hiç bişey tutamazsın...
Cümleten selamun aleyküm Gençler muhabbetiniz bol olsun Cihan sana rakip geliyorum sahtede değilde kaşıkta Bunlarda benim el emeği göz nuru kaşıklarım Beğenilerinize sunuyorum