Merhaba İsa abi öncelikle şunu söyliyim benim çaparilerim meşhur falan değil, kendi zevkime göre çapari yapıyorum sadece, normal bildiğin ince köstekli çapariler sadece renk çeşidi bol olay bu balık başlasın İsa abi gel hangisini beğeniyorsan al çaparilerden :thumb: şu sıra 0,18 - 0,10 veya 0,26 - 0,10 çapari bağlıyorum... Ben maçı seyretmeye gidiyorum geç cevap yazabilirim haberin olsun
A.S Cihan, gerçekten çok güzel olmuş, ellerine sağlık:thumb: Sabri efendi ve palamut üstadı Erkanın sahtelerinden aşağı kalır değil
Çok şükür üstüne yavaş yavaş yük veriyorumda bilekten şişme yapıyor İsa yarın gidecektim randevular dolmuş pazartesiye randevu alabildim bakalım dr.ne diyecek..
Eksik olma kardeşim, el emeği olan herşey bizim için özel ve önemlidir.:thumb: Doktorla konuşmadan üzerine basma abi, inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
As. hoşgeldin abi. Evet Onur yeni aldım, eski cama cam vardı ama onu kurmak istemedim, akrilikler hoşuma gidiyordu uygun bulıunca aldım kurdum tuzlu suya da uygun nano akvaryum sump sistemi filan var. tuzlu su için palyaço balığı 2cm 65tl ye veriyorlar bide öldümü otur ağla bence ay sonunu bekle abi indirimler bitti fiyatlar uçtu gitti.. ay sonu gene fuar var belki düşer..
Sağol Onur seni sormalı? Aleyküm selam, 2. gün oldu nasıl geçtiğini anlamadım, bindik bir alamate gidiyoruz işte Kafam dağılsın diye foruma gireyim dedim.. Cihan sen bu sahte ile Yo-zuri'nin crystal minnow serisine rakip olursun, demedi deme
A.selam abi afiyet olsun valla google dan bakarken fotolara ağzımınsuuyu aktı , A.selam, abi yeni işin için arıcaktım bir fırsat bulamadım buradan yazayım hayırlı, uğurlu, huzurlu, bol kazançlı bir iş olur inşallah.. Atarsa 8 beaa Hacım hoş geldin, şu çapari muhabbetleri dönmüş baya yapmışın gene.. Kız olaydın seni kaçırmazdım dostum, iyi dantel mantel kjazak falan yapardın sen
Eyvallah Onur sağol Eyvallah abi, tek rakibim sırtayk pro Bakıcaz Deniz, ilk bu. Maksat malzemeyi tanımak, ama güzel iş yapacağa benziyor. :thumb: Sağol Fatih, harika oldu gerçekten ama içine bilya koymam şart. Ses yapması değil de ağırlık merkezini aşağıya çekmesi bakımından
Sağolasın İsa abi yalnız çapari konusunda ciddiyim ihtiyacın olduğunda istediğin renkteki çaparilerimden alabilirsin, hatta bu durum buradaki herkes için geçerli :thumb: elimde çapari olduğu sürece paylaşabilirim av sırasında veya görüştüğümüzde...
Oldu mu şimdi bu laf panpa ? valla ayıp ediyosun bu kardeşine yazdım bunu birkenara görüştüğümüzde alırım öcümü
Hb onur Hb GENÇ ADAM A.selam Deniz hg yeni yerine alışmışındır inşallah,gerçi bu kadar kısa zamanda zorda Ellerine sağlık cihan gerçekten görünüşü mükemmel olmuş,seri imalata geçersin artık İnşallah İsa son gittiğimde dr.demişti ufak ufak bas diyede
abi dün tv kanallarını dolaşırken bea tv diye bir kanala rastladım.. sizinkilerin sanırım http://www.beatv.com.tr/