Hüseyin abi maşallah 150 kişilik çatal kaşık takımını dökmüşsün ortaya.. bu tarz kaşıkları sanırım genelde tatlı su avlarında turna için falan kullanıyorlar yanılıyormuyum abi ? Valla sakat durum
Çeyizden kalmadı Cengiz bunlar yeni Genelde öyle Ersin gelirmi gelmezmi bilememde hiç kullanmadığım için,bazılarıda gazoz kapağındanda yapıyoridk
Biliyorum abi gazoz kapağınıda denemek lazım iş yapabilir bu sahtelerde, ózellikle o kaşıkların dışbükey tarafını renklendirip kullanmak lazım turnada iş yapar sanki, tabi yurtdışındaki balık bolluğuyla bizim ülkemizdeki bir değil maalesef... La bi de get işine... Elvan dalton musun sen kobra doluyosun :laughing: özüne dön Cihan K. ol
sen çomak dan bahset abi o hazrsa ben hazırım anca be abi ne var ne yok bi kaşık muhabbeti aldı gidiyor balık bitti imalatlar başladı ellerinize sağlık inşallah bizde deneriz abi de de işe ölme eşeğim yeşil çimen bitecek işine döndü bizim iş
:laughing: :laughing: :laughing: Sabri onlar benim imalatım değil,kopyala yapıştır işi bende nerdeeee o kabiliyet,gazoz kapağı yapılabilir sezonda basit iş:thumb:
o kaşıklarda basit abi git yengenin yanına deki hanım bizim kaşıklar eskidi şu senin gümüşleri çıkarda bi keyif yapalım de sonra kaşkları indire gandi ki yap sonra sapı kır iki delik aç al sana kaşık tabi yenge senin kafanda bi delik açmazsa abi sabah vatandaşın biri bir adres sordu inan sanki aykut abi ile seni gördüm bir an karşımda kahvaltı ederken boğuluyordum adama bi saat adres tarif edemedim gülecem diye zor tuttuk kendimi sabah sabah vatandaş : selamun aleyküm sabri : aleyküm selam abi vatandaş : ben ... yeri arıyom sabri : tamam abi buradan şöyle git vatandaş : ben silivriden geliyom sabri :iyi abi şu taraftan git vatandaş : çok uzak ama sabri :iyi abi vatandas : sen silivriyi biliyonmu sabri : yaa sabır vatandaş : çok uzak ama sabri : tamam abi vatandaş : neyse iyi şurdanmı sabri ......................................... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: