GEÇMİŞ OLSUN... SAAT 9' da gelecek dedikleri için gözüm hep seni aradı , ha şimdi gelir diye ama idk gelmedin...cyrr Gözüm yollarda kaldı....! ne diyelim hayırlısı olsun... Geçmiş olsun yine bel fıtığımı yoksa..!? GEÇMİŞ OLSUN...! ALLAH CC ACİL ŞİFALAR VERSİN.... Artık sen gelirsin...
Sanada hayırlı geceler Fatih Ersin yeni gelmediki, çıkış yaptı:laughing: :laughing: Sana Allah rahatlık versin, geçmiş olsun Bugün sabah bende, söylediklerinin aynısını telefonla Aykuta söyledim Erhan abi
Bana göre o tekneler çok yakındı ve tahminen 100-120 mt. aralığında bir mesafedeydiler.Hatta bir tanesinin 5-6 metre kadar önüne düşürdüm kurşunu
saolasın abıcım ınan gelemedım ya ama cok ozledım senı resımlerde baktım hep yok bel ıı sukur abı gelecem kısmetse
O da kesin olmamakla birlikte benim tahminim, biraraya gelince şu atış konusunda biraz çalışma yaparız Sen burnunun dibine gelme, kalk burdan İzmite git:laughing: Yok, oraya bir kamyonet gelmişti, bir buçuk kilo on tl idi:hungry: Allah şifa versin Erkan
NOLORSUNUZ YA...! UFFFF..! GIDIK MIDIK FALAN...! hihi KORKARAIM BU HIZLA BAŞKA ALANLARADA KAYACAKSINIZ...! AMAN DİKKAT HAVA SOĞUK..! YERLER BUZ TUTMUŞ OLABİLİR....! KAYMAYIN HA...! BENDEN SÖYLEMESİ.... hihi :laughing: :laughing: :laughing: