Sanada hayırlı geceler levent iyi istirahatler Erhan abi hoş geldin sefa getirdin Gırgır şamata da olmasa tamamen monoton takılıcaz abi :laughing: :laughing: :laughing:
Bu atış için çevren biraz rahat olması gerek, kalabalıkta zor..! çünkü farkındaysan yarım ay şeklinde bir hareket çizerek atış yapıyor...
Nasreddin hocanın dediği gibi sende haklısın diyeyim ama..! yinede dikkat dediğim gibi, hava sert, yerler buz olabilir, mazallah kayan mayan olur... (sen feste varmısın ..? ekleme yapabiliriz) ...
Erhan abi tam kaçıyordum yakaladın beni Abi face olayını iki sene evvel kapattım, zaten kapatmak istesende face bunu zorlaştırıyor Herkese tekrar hayırlı geceler
Aman kendine dikkat et, uzun atışı falanda bırak, en güzeli kasnak elle balığı hissedip çekmesi daha güzel, vede zevkli... Hadi bekliyoruz...! Allah cc sıhhat ve afiyet versin...! Selâm ve sevgiler... :thumb: mrsparkle
Herkese Günaydınlar abilerim, arkadaşlarım... Hayırlı günler, hayırlı işler dilerim.. Herkesin keyfi sıhati yerindedir inşallah :thumb: Hoşbulduk Erkan abim Nasılsın ? iyisindir umarım...
Tamamdır Fatih bakarım müsait bir zaman sağolasın :thumb: şu an ofiste net bağlantısı olan bütün pc ler dolu ve ihracat işi yapmama rağmen benim pc de net yok ortaçağdan kalma patron mantelitesi yüzünden forumu bile telefondan takip etmek zorunda kalıyorum önümde pc varken