Herkese Selamlar adım bora 31 yaşındayım istanbul kadıköyde oturuyorum devlet memuruyum , değişen işimden dolayı boş vaktim artık çok fazla ,yapacağınız organizasyonlara veya bireysel avlara uygun görürseniz bende katılmak isterim.
Hoşgeldiniz Sayfamız ve organizasyonlarımız herkese açıktır. Katılmak istediğiniz zaman buradan yaptığımız yazışmaları takip eder, müsait zamanlarınızda bizimle avlanabilirsiniz.
Ferhat'ım özlettin kendini Bir kaçak daha Görünmez adam Cengiz Bir gün herkes yemli ava dönecek isa Gizli operasyonlar yakaladımreeling Mehmet hoş geldin Ümidini kırma :thumb: Fatih senide arazi tayfasına yazıyorum En başa kendimi tabiki Hüseyin reis sen nasıl oldun? sağlığın nasıl? Ersin reis balığı bulmuşsunuz tekrar tebrikler:thumb: Bora hoş geldin
Aleyküm selam Bora bey, balık avı dostlarına hoşgeldiniz, sezonda hemen her hafta sonu büyük veya küçük organizasyonlarımız oluyor.Müsait olduğunuzda avlarımıza katılabilir, bizlerle tanışırsınız.Bu sayfadaki muhabbetlerimizede dahil olabilirsiniz. :thumb:
A.selam Hoşgeldin Erkan çok şükür iyiyim,sizde iyisinizdir inşallah A.selam Hoşgeldin İsa görüşmüyeli nasılsın iyisindir inşallah
Teşekkürler Hüseyin abi, son durumunu okudum, hayırlısı diyelim abi, inşallah en kısa zamanda güzel bir avda bir araya gelmek nasip olur.
İsa sen nasılsın yaramazlık yok değilmi?:thumb: Çok şükür reis iş güç yoğun olunca eskisi gibi balık avına gidememek üzüyor beni Bende vede çapari ve sahte işleri ile uğraşıp azda olsa avutuyorum kendimi
Eyvallah dostum, çok şükür bir yaramazlık yok.Yarın veya perşembe akşamı için yemliye gitmeyi düşünüyoruz Cengiz ve Cihanla Yanlız yem işi biraz sıkıntılı gibi ama istavrit, tavuk artık ne bulursak bakacağız çaresine Sende son durumlar ne
S.a abiler, Organizasyonu yapalım. Katılmak isteyen herkes gelsin ki muhabbetimiz daha güzel olsun. Ersinde gelirim diyordu İsa abi
Gelsin tabi güzel olur.Balık olmasada muhabbetimize bakarız. :thumb: Hem biz balık tutabilme ihtimalini sevmiyormuyuz zaten
Bu gün erken çıktım,hafta sonuna kadar yine tempoya devam isa Keşke bende gelebilseydi yemliyebanghead banghead Baksana kadroya cengiz ve cihan balık olmasa da olur gır gır şamata ama sessiz yoksa balıklar kaçar