selamun aleyküm cümleten herkese hayırlı aksamlar tek tek alını yapmyim ama yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz hüseyin abi aman abi acele etme sağlık olsun hayırlısı ile düzelsin da yavaş olsun sıkma canını daha sonra illaki ksmetse yan yana gelip bu günlerin acısını çıkaracağız
A.selam hoşgeldin Sabri,inşallah acısın çıkartıcağız nasıl olsa balık yok daha,moralim bozulmadıda değil yapacak birşey yok bukadar sabrettik biraz daha sabredeceğiz. Bu aradada geçmiş yazılarını görmedim zannetme biraz kendime geleyimde cevaplarım,hsy abi yazana kadar yemli başlar...
sağlık olsun abi zorlama şimdiden alışayayım mantığı ile düşünme abi onun için öyle yazdm lütfen dr ne diyorsa öyle yap sen hayırlıs ile ayaklan biz buralardayz
ALLAH kolaylık versin Erkan iş olsunda gerisi kolay,zaten bu ayda balığın verimsiz olduğu ay,onun için kendini fazla üzmeye gerek yok,inşallah bu aydan sonra güzel olurda hep beraber bir av yapar hemde tanışmış oluruz En güzel hobi bence kendi çaparini ve sahteni yapmak gibisi varmı:thumb:
esas motive ne zaman abi biliyonmu kalkan avına mutlaka iştirak et tarihi ben veriyim 23 nisan 2013 nasıl güzel olur değilmi
Güzelmi olur ne diyorsun Sabri kaymaklı ekmek kadayıfı olur hemde:thumb: O zamana kadar inşallah kısmet olursa boğazda aranıza katılırımreeling
bencede güzel olur abi hayırlısı ile tabiki yan yana geliriz abi bana müsade abi gözlerim düşüyor resmen cümleten hayırlı geceler sağlcakla kalın
Cümleten Selamun Aleyküm Tüm gs li dostlarımı tebrik ederim. İsa abi boru kurdu yokmuş artık istavrit takar yem olarak keyfimize bakarız
Cümleten hayırlı akşamlar, http://www.borukurdu.com/ kartalda güvencem shop var nasipin yanında, onda da olabilir sormak lazım
cümleten selamun aleyküm hayırlı günler. cihan kardeşim ne yapıyoruz bugün yoksa yarın mı gideceğiz..