Hadi bakalım ufak ufak yarın kimler geliyor belli olsun. 1-İsa abi 2-Cengiz 3-Cihan 4-Aykut abi 5-Sabri bey 6-Deniz 7-Bora
cengiz bey kardeşim saat konusunda bir aydınlatıver bizleri o gül yüzünle bizi naz yapma da de bakem ne olucak kullanılacak ekipman nedir
Belirli bir saat yok herkes kafasına göre takılacak Ekipman olarak taş atacağız denize Abi sabret alşam belli olur İsa abim gelince o olmadan ben bir şey diyemem
İnşallah hepimizin işleri hayırlı olsun kardeş. Bir de yarın sabah balığı bulursak o zaman değme keyfime.
yarın aramaya devam diyorsun abi he rast gele şimdiden güzel haberleri ni bekleriz sen gelebiliyormusun abi yarın aksam
Teşekkürler kardeş ben yarın sabahtan, geçenlerde beni aradıkları yerde deneme yapmak istiyorum kafamda kalmasın. İçişleri bakanlığı ile sabah için izinleştik. O sebeple akşamki organizasyona katılmam zor görünüyor. Ama yerinizi takip ediyorum yine de akşam hanımı da alıp hem gezmek hem de balık durumuna bakmak için uğramayı düşünüyorum açıkçası. Ha baktım balık yakalıyonuz hemen maydonoz olurum :thumb: