Bilgide yaşa bakılmaz kardeş, madem o bölgede avlanma tecüben var, mekan konusunda bizede yardımcı olursun. Bizler genel olarak boğazda avlandığımızdan, bir kaç arkadaş dışında o bölgeleri pek bilmeyiz.
aleyküm selam hoşgeldin , cengiz arkadaşımız mera konusunda daha bilgili o bizi daha çok aydınlatır bu konuda
biz eşkina için adalarda sabahlıyorduk keyfi çok güzel oluyordu ama bu dedigim 10 sene önceydi çok güzel iri gelincik'de yapıyordu eşkinadan daha lezzetli bir balık , heybeli ada su sporları külübünde çalıyordum o zamanlar karagözü ilk defa orda görmüştüm , birde geçen sene moda sahilden kiloluk karagöz almışlardı mayıs sonunda oda dehşet birşeydi
A.S trakyalım hoşgeldin sen nasılsın Hafta sonu keşke sende gelseydin. Biliyorsan sorun yok, çözeriz şifresini Bizim Haziran ayında gittiğimiz güzel eşkina mekanımız var.Geçen yıl oldukça verimliydi, zamanı geldiğinde kısmet olursa gideriz inşallah :thumb: Kardeş, biz ruhunun değil senin gelmeni istiyoruz, ruhunu gönderirsin işine
selamun aleyküm cümleten hayırlı aksamlar arkadaşlar isa abi belirtmiş ama daha silinmemiş lütfen paylaşmış olduğunuz başka siteye ait linkleri ve alıntıları silmenizi rica ediyorum bu tür paylaşımları buradan deil özelden veya telefondan yaparsanız memnun oluruz teşekkürler anlayışınız için