bakalım akşam maç nolcak, hangi kanal yayınlıyor ? inşallah TRT değildir zira Ses - görüntü problemi oluyor TRT yayınlarında ve ayrıca en büyük zulüm ömer üründülün yorumculuk yapma denemeleri Aleyküm selam Fatih bey nassın, eyimin ?
Bende eyiyin Allaha şükür mesai başladı mı kanka ? boş vakitlerini değerlendir şimdiden, 1-2 ay sonra lazım olacak hihi hihi
Maşallah maşallah zaten sezonun başlangıcında sende ayaklanırsın, güneşide görünce iyice kendine gelir ayağın bol bol av yaparsın abi :thumb: çapari bağlıyor musun ?
Ömer Üründül anlatımı cidden işkence gibi , bedava anlatıyormuş , yurtdışınada kendi imkanlarıyla gidiyormuş o yüzden her trt maçında bu adam var diyorlar.
Sezona kısmetse inşallah ayaktayım Ersin:thumb: Malz.baktımda pek birşey kalmamış olanlardan bağlıyorumidk
arkadaşlar başka bir forumda eşkina raporu okudum şimdi anadolu yakasında küçükyalı sahili gibi geldi bana resimler.2 gündür güzel balık alınmış duyurulur.
170 yazıyor ama 200 atın dedi Cengiz, garantili. Biz az yazdırmışız, 200e kadar yolu var yapıştırın dediler Maç starda, 22:05 te Hangi forummuş bu? link verir misin?
ikinci el salina aldım bu forumdan , uygun fiyata ip misina için girmiştim bügünde karşıma bu çıktı , iyi oldu , ben kısa köstekli 3'lü takım kullanıyordum arkadaşlar tam tersi uzun köstek 2'li takım kullanıyorlar.tekeyi de marinadan alıyorduk kepçeyle geçen sene bizim çocuklar alamamış sorun olmuş
Benim oradan çok büyük beklettim var zaten. ama havalar biraz ısındığı zaman orası çok kalabalık olucak bu ara denemek lazım
O da ilginçmiş hacı 170 gr yazıyor ama 200 gr'ı yapıştırın gitsin diyorlar Eğer durum cidden böyleyse çok daha güzel olmuş :thumb: dün 180 gr falan takıp sallasaydınız deneme için İyi be çok şükür, doğru düzgün bir yayınla ve abuk subuk yorumlar olmadan maç izleyebileceğiz o zaman