Abi işte eşkina yapabilecek meraları denemek lazım şimdiden ama yemi bulmak mesele İstanbulda banghead banghead
valla bir plan olduğunu biliyordum ama onu ben dişli boğaz planı zannediyordum ) eşkina planı olduğunu öğrenince keyfim yerine geldi birden :hungry:
Güzel balıkmış harbiden, mekan sanırım bostancıdan ileri de, bizim sahil şeridi taş yapısı böyle değil doğru tespit..
Selamun aleyküm dostlar, herkese hayırlı akşamlar. Arkadaşlar hafta sonu hedef avımız eşkina, karagöz, iskorpit ve gelincik tarzı aynı mekanı paylaşan balıklar olacak. Lütfen mekanı burada paylaşmayın, mekanımız belli oldu, Cengiz aktifsen mekan yazan mesajı sil, değilsende ben hallederim. Son olarak başka balık avı sitelerinin linkini veya ismini burada paylaşmamaya lütfen özen gösterelim.Kötü niyetli olmasakta pek şık olmaz.
Mekanın adresi o bölgede oturan arkadaşlarımızda, Cengiz yeri tespit etmiş zaten, bende orda daha önce avlanmadım ancak gideceğimiz bölgeyi burdan deşifre etmeyelim.Forumda sadece bilinçli amatör balıkçılar yok. Arkadaşlar geldiğinde mekanı bir kez daha konuşuruz, belli olduktan sonra hem mekanı hemde telefonlarımızı özelden göndeririz.:thumb:
tmm hocam ben herşeyi yanlış anlıyorum mekan bana çok yakın ekşina için onun biraz ilersine gidiyordum bir daha açık açık söylemem anladım : )
Beraber yürüdük biz bu yollarda, Beraber ıslandık yağan yağmurla... Eyvallah Bora, mekanı senden öğreniriz o zaman
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar.. İsa abi çok haklısın hiç dikkat etmedik mesaj işini hallettim... Yağan yağmur olsun Fatih ben bu adamlar için asit yağmurun da dışarıda dururum