Cihan ne haber? Dün akşam hüsran olmuş. Amam muhabbetin belini kırmışsınızdır siz. Nereye gittiniz hedef balık ne idi?
saol abi iyiyim haydarpaşaya çok güzel yağmur yağıyor ince ince , odadam denizi izliyorum. siz nasılsınız ?
Günaydın Ersin abi, iyi diyelim iyi olsun modundayım valla abi Yarın akşam olsa da balığa çıkmak için son hazırlıkları yapsam diye bakıyorum Ellerim kaşınıyor iyice :hungry:
Sağol abi iyiyiz şükür Dün önce burunbahçeye gittik. Kış dönemi bütün ışıkları söndürmüşler sahilde, çok karanlıktı. yem falan göremeyeceğimizden ve sevişenleri de rahatsız etmemek için çubukluya doğru geçtik. Aynı karanlık orada da vardı. Kandilli parkına demirledik. Saat 9 gibi oltayı suya attık. 11 gibi baktık ki vuruş dahi yok. Beylerbeyine kokoreç yemeye gittik Muhabbet 10 numaraydı Amaç hem balık denemesi hemde bacanağa yeni kamış aldık, onu denedik. Kapalı boyu kısa, atarı yüksek her türlü avda kullanabileceği bir lineaeffesi oldu. Hafifliği de güzel, birde makine alabilirsek takımı tamamlayacağız. aşağıdaki. Cengizden 160 liraya aldık. http://www.avmarketi.com/asp/product/146281/Lineaeffe-Unicast-Extra-surf-kamis-4-20mt-VIP-
Çok teşekkürler Bora ne yapalım hafta sonu yaklaşınca herkesin kaşıntısı tutuyor işte. K.Bakkalköy'de de yağmur hafiften başladı bizd onu seyretmeye çalışıyoruz.
Yav sorma adaş dünkü arkadaş beni aradıktan sonra bir türlü kafamdan atamıyom bu dişlileri. Sabah kalkıp kontrole gidecektim uyanmadım ama birazdan öğlen kontrolüne gideceğim. Üskidar'a inmem lazım oraya kadar gitmişkn bir kontrol yapayım diyorum. İyi Çalışmalar
Müsait olursan bir kontrol yap Ersin abi belki güzel haberler çıkar yine yalnız kardeşin olarak birşey önermek istiyorum abi, üsküdara gittiğinde av malzemesi satan yerlere uğrama bir müddet hihi hihi
Kaymak gibi derken bir şeymi ima etmeye çalışıyorsun sen çok tehlikeli adamsın İyiyim kardeşim sen nasılsın
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Yemin ederim alem adamlarsınız !!!
Sağlık olsun Cihan kısmet başka zamana, inşallah birsonraki denemede rastgelir balıklar Bu arada bacanağa aldığınız yeni kamış hayırlı olsun güle güle kullansın, verdiğin linkten baktım şimdi oldukça güzel görünüyor ve baya uygun fiyata almışsınız siz, özelliklerine bakılırsa kullanışlı bir kamış ama keşke bu kamışın atarı biraz daha yüksek olsaymış o zaman daha süper olurdu