Bondu görecen sen Yok başkanım ben dayanamıyacam cmt.kaçta nerde org.uzaydada olsa gelicem Ben bir gelicem pir gelicem sende cmt.gidicen bak karşına nereden çıkıcam balık adam kıyafeti aldım
o değnekler tek kullanılmıyor bilesin hem biri yer biri bakar olmaz aramızda ayrım yapmaz biri bana düşerse diğeri de sana düşer :laughing: :laughing: :laughing:
Abi, Sabri gelecek olsa bu kadar yazar mı sana, o zaten gelmeyecek ki Ben ısmarlarım sana, nede olsa son arzuyu sormak adettendir :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Hepsine cevap yazsam sabahı bulacak sizler uyuduktan sonra yazıcam Korkma Sabri değnekleri almıycam beyzbol sopası buldum iki tane onlarla daha iyi yürünüyormuş onlarla gelicemmm
abilerim kardeşlerim arkadaşlarım dostlarım bana müsade eğer bir kusurum oldu ise af ola kendinize iyi bakın hayırlı geceler olsun herkese benden önce ve sonra çıkan herkese sağlcakla kalın hüseyin abi cevap yazıp kendini zorlama yarın akşam devam ederiz nasipse
bu çok güzeldi be abi saolasn :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Dostlar sohbetinize doyum olmaz ama bana müsade, cümleten hayırlı geceler, Allah gülmekten ayırmasın, dostluğumuz bir ömür boyu sürsün.