Sağol Onur, iyilik sağlık çok şükür.. Mücadeleye devam Hayırlı geceler Bakalım ben söz veremiyorum maalesef.. Yeri nerde hazır:laughing: :laughing: Ya Fatih dünyam değişti bu ara Sen iyisindir inşallah? Yok Abi ben izindeyim bu ara Hüseyin Abi bütün düzenim sistemim değişti, bir süre daha bu şekilde devam edeceğim gibi görünüyor
Sağlık olsun Cihan, hafta sonu kırarsın şeytanın bacağını Sahi bugün Ersin abi rapalayla balığı boğmuşlar diyordu, konu hakkında bilgisi olan var mı? Ersin abi gündüz vardiyasında olunca denk gelemiyoruz.
İsa Ersin bir yazıyor pir yazıyor foruma girmesinle çıkması bir oluyor,hg dememize bile fırsat kalmıyorki soralım
evet hg demene fırsat vermiyor 2 saat takılıp çıkyor :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Aleyküm selam mustafa abi hoş geldin.. Cumartesi günü için, akşam yemeğine mangal da mı yanıcak yoksa :hungry:
Saydıklarının hepsi evladım gibidir, hiç ayrım yapamam, hepsi kabulümdür Sabrican:hungry: Doğru diyorsun abi ama senin hg demende çok uzun oluyor galiba:laughing: :laughing:
ALEYKÜM SELAM MUSTAFA Rapala ile balığı boğuyorlarmış diye bir rivayet var, senin bilgin var mı? Hayırdır Fatihim :hungry: :laughing: