Sensiz tadı olmazdı zaten Sabrican mrsparkle Şeref verirsiniz efem :thumb: Yine geç kaldın canım abim Ayrıca gençlere dikkat et abi
kaçya gidecegiz acep cumartesı şişlide olacagım sabah sekızden akşam altıya kadar malesef okulun angarya işi
Abi topu veririm, siz gider oynarsınız Bu aralar bana dokunmayın Hopp hoşgeldin Aleyküm selam, Hüseyin Abi hoşgeldin Ben bu aralar ne gece ne gündüz vardiyasındayım.. Senelik izne ayrıldım Aleyküm selam Onur hoşgeldin
Hala hızlanamamışsın abi, antrenmanları aksatmaman lazım mrsparkle A.S Onur hoşgeldin nasılsın kardeş Mealini açıklayabilecek arkadaş var mı?:laughing: :laughing: :laughing:
minik abi o el ne öyle kürek gibi denizim herkesi özledik bı yan yana gelelim bende 6 da çıkıyom öyle gelicem mekana
Bu kadar özletmeyin kendinizi Aykut,gençlerle geç kalıyorum Geç kalma işine yapacak bir şey yok artık Başkanım geç olsun temiz olsun Etmezmiyim İsa bazen tufaya getiriyorlarda
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar. İsa abim bende kepçe var Sabriciğim sen bendesin C.tei günü merak etme Boru kurtlarının yanında yerin hazır