hocam hep aklımda kamış çantası almak vardı genelde modaya veya gittiğim yerlere arabayla gittiğim için sıkıntı olmuyordu.Ama artık çanta şart inceçizgi komşum sayılır denemeden almam : )
http://www.gazeteport.com.tr/haber/129408/ani-sicaklik-degisimlerine-dikkat_ önümüzdeki günler havaya dikkat etmek gerekiyor.
Teşekkür ederim Fatih kardeşim sizlerde beni feth ettiniz,tanışmamıza vesile olan İsa başkan'ımızada tekrar teşekkür ederim:thumb: Yüz yüze görüşmesekte oda olacak inşallah en kısa zamanda yüz yüzede görüşeçeğiz kalplerimiz bir olsun yeter İsa başkanımız ne güzel başlık bulmuş :thumb: BALIK AVI DOSTLARI :thumb: daha ötesi varmı.. Zaten bir görüşsek başta Sabri ve Cengiz'in çekeceği var benden Ayakkabı çekeceği kerata demeden ben yazıyım sabri'ye:laughing:
Selamun Alykum Millet ; Akşam muhabbetiniz bol olsun. Nacizane kamış çantası almak isteyen arkadaşlara tavisye ederim.Mutlaka çanta edinin elinizdeki malzemeyi korumak adına çok faydalı oluyor.Ben kullanıyorum 3 gözlü ama içinde 4 kamış makinası ile sığıyor, bir tripot ve yedek birkaç malzeme taşıyabiliyorsun. Daha önce 2 defa arabadan kamışı alıp koyarken ucunu kırmıştım şimdi problem olmuyor
Asıl Bomba haber başka biraz evvel bir arkadşım aradı millet rapala ile balığı boğuyormuş haberiniz ola. Ortalığı çinekop bastı diye aradılar aklımı başımdan aldılar.
:laughing: :laughing: sadece sağ el kaşınsaydı iyiydi.. geldiği gibi kalırdı, ikisi de kaşınıyorsa geldiği gibi gidicek anlamına gelir
görüyorum görüyorum 10 kilo kurşun 50 tane rapala 10 tane kaşık 1000 metre misina 350 adet çapari 200 adet frdöndü görüyorum ersinin envantere kayıt olucak :laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: parayı kim kaybetmişki gelsin bizi bulsun be sabri abi kaldı ki para geldikten sonra o ekipmanları tedarik edeceğiz :laughing: