Ersin sen çok mütevazisin kardeşim.. Allah daha çok versin gözümüz yok da her ay ya makine ya kamış alıyon ya
İsmi tutturuyorsunuz ama kişi olarak yanlış Ersin'e söylüyorsunuz bunları ben size diyim Bu dediğin bana değil ama Ersin abi'ye daha çok uyuyor Fatih ağam :laughing: :laughing: Allah hem Ersin abimize hemde hepimize helâlinden daha daha çok versin :thumb:
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar, keyifler iyidir inşallah Bora kardeş tekrar hoşgeldin, evrak işine fazla takılma, her gelene yapılan klasik şakamızdır.İlk ve son sazan sendeğilsin rahat ol.
Aleyküm selam Aykut bey, teşekkürler bizler iyiyiz, ya siz. Eyvallah Fatihim, c.tesi akşam çalışıyor musun?
Hoşbulduk İsa Abi, hergün biraz daha rayıma oturuyorum ama tam randımanlı çalışmak için biraz daha zaman var.. Şimdilik ters bir durum yok çok şükür Sana da hayırlı akşamlar kötü adam Özlemedin mi beni
Hayırdır neredesin Sen kimdensin ki C.tesi akşamı yemli avımız var, müsait olanları bekleriz. Senin gelmen şart ama, zira kepçe sende:laughing: :laughing: :laughing:
Aleyküm selam cümleten hoş geldiniz,sizleri bir arada gördük mutlu olduk Biz gündüz vardiyası gençlerle takılıyoruz gecede sizleri görünce mutlu oluyoruz,nasılsınız iyisinizdir inşalah