İyi olsun sağlıklı olsun maskaralığın kralını yapsın Evet isa :thumb: hihi hihi Aleykümselam mustafa hoş geldin Eminim gelecek sezona bomba gibi hazırlanıp trofeleri alıcaksınreeling :thumb:
Arkadaşlar mekan belli oldu, zaman konusunda saat 18:00den sonra müsait olan gelmeye başlar.Herkeste telefonum var, sorusu olan arkadaşlar arayabilirler. Her türlü takım kullanılacaktır.Kalkan için istavrit veya hamsi alırız, diğer balıklar içinde boru kurdu, birde çıkarabilirsek teke kullanırız.
Abi oralar sırf kayalık ben kalkan olacağını sanmıyorum ama Sabri illa kalkan tutacağım derse bir şey diyemem
Dostlarım bana müsaade yarın erken kalkmam gerek Balığa gideceklere şimdiden rastgele diyorumreeling Şuanda burada yağmur hızla yağıyor yarın ne olur bilemem ama tedbirli olun:thumb:
A.S Cihan hoşgeldin, son hazırlıkları yapıyoruz.reeling Yarın yağmaz inşallahidk idk Hadi ya, Sabri tutturur şimdi ben illaki kalkan tutacağım diyeidk
Cümleten hoş bulduk. Abi yüksek lisansa başladım akşamları geç geliyorum, direk yatağa Doğru tahmin ediyorsun yeni takımları almaya hazırlanıyorum, önümüzdeki sezon daha farklı olacak inşallah.