işten sonra eve geliyorum sen ne yapıyorsun yarn aksam kısmetse mekandayz cengiz bey den haber bekliyorum
benim durum henüz belli değil mekana göre yarın belli olacak durum, biraz işlerim var yarın ama akşama kadar biter büyük ihtimal. Blufishler yine piyasaya çıkmış gördün mü?
konuştuk abi saol yarn mekandayız nasipse gelmeye çalş öyle çok kalmayız zaten bluefishler benim tahminimce gelicek sezon okadar iş yapmıyacak be leventim inşallah yapar ama zor yinede sezona biraz almak lazım yavastan
İnşallah gelirim abi en kötü çaya gelirim abi bol olursa iş yapar ama bol balık olmazsa dediğin gibi zor, fiyatı çok iyi keratanın bulundurmak lazım:thumb: takılınca arkasından ağlatmaz en azından:laughing:
gittiğimiz mekanda çay varm bilmiyorum sen gelirken yanında 1 termos getir ne kadar balık tutarsam yarısı senin söz 1 tane olursa o da senin söz bak
çakal balığı sen istiyon dime levente söz verdim :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
biliiyorum kardeşim yeni öğrendim evde termos yokki ama erkan abi yakın oturuyo bi sorarım:laughing: çay ayarlarım ben sana orda abi hihi nasıl olsa yemli ateş yakar demleriz:tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea: :tea:
mekan belli olmasın diye safa yattık burda banghead tamam abi çay bahçesinde demlik demlik ısmarlıyacam sana söz :thumb: hayırlı geceler abi.