Hüseyin hoşgeldin.Sen ortada yokken millet balıkları indirdi hafta sonu. TFT de yazana göre Rumeli Hisar tarafı fena balık vermiş
Cihan ben bu hafta sonu bütün balık peşindeydim. aldığım 1 adet dişli oldu. Ama herifler benim yanıbaşımdan dünyaları aldı ona canım sıkıldı ve hırs yaptım. Amma zannımca çok uzun beklemeyeceğiz. Balık bu sene erkenden hasat vermeye başlayacak. Ayrıca ben 2 hafta sonu buralarda olamayacağım maalesef. Ama biliyorum ki dostlar benim yerime de balıkları indirecekler karaya. banghead
Ersin abi Allah hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin.. Sen burda yokkende biz elimizden geldiğince balık avlamaya çalışacağız ama sende şehir dışında gittiğin yerdeki meralardan eli boş dönmezsin sonra geri geldiğinde kaldığımız yerden devam :thumb:
İnşallah Cihan'ım Mersin'e gideceğim inşallah orada bakalım ne bulacağız. Takımları da götürmeyi düşünüyorum ama hayırlısı.
Hoş bulduk Ersin benim daha 15 günüm var ondan sonrasına bakarız artık,evet karşı taraftan güzel haberler geliyor gidene balık hala var demekki rapala işinden pek anlamadığımdan yorum yapamıyacam,bende istavrit sezonunu bekliyorum
Fatih ağaaa çok teşekkür ederim kardeşim, sende iyiki varsın ve iyiki sizler gibi arkadaşlara ve abilere sahibim...
Aleyküm selam Levent abi teşekkür ederim, inşallah hepbirlikte bol bol balıklar avlarız abi reeling reeling mrsparkle
Vaaayyy beee işte gerçek amatör ruhlu bir balıkçı, avladığın bütün balıkları geri saldın değil mi Fatih aga ? :laughing: :laughing:
Evet ya kova ağzına kadar boş Chacthirmaaaa khardeshimm Fethi abi ile karşılaştım alt mekanda, sudan takım çekmiş, kurşun rapala ve ağzında canlı sarı kanat
Selamun aleyküm, hayırlı akşamlar dostlar. Ersinim sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara, doğum günün kutlu olsun kardeşim Ersin abi, güzel haberler vermişsin teşekkürler, Denizede sormuştum ****** pazar deneyelim mi diye, havanın soğuk olmasından dolayı vazgeçtik. banghead Yinede kısmet diyelim, sağlık olsun.
Nolsun be abi aynen iş güç balık koşturmaca sen nasıl oldun atlatın mı rahatsızlığı ? :laughing: :laughing: Güzel tabir kanka... Vay arkadaş Fethi abidekide ne kısmetmiş, bende geçen o kadar uğraştım yinede bi balık çıkmadı, hatta bende sudan örgü ip misina ile kendo sahte + klipsi ve 200 gr kurşunu ile birlikte çektim kendi takımı mı ama o kendo sahtede bile birtane balık yoktu idk :laughing: