Hafta içi havanın güzel olduğu bir akşam yoklayalım, yem işini Cengizle de konuşmak lazım. Son dişli haberlerinden sonra, rotayı bir anda tekrar boğaza çevirdim
Hafta içi yapılacak yemli avı için kalabalık gitmek zaten uygun olmaz, eşkina avında sessizlik en önemli faktör, dişli için boğazdayız zaten, müsait olanlar gelir.
selamun aleyküm cümleten hayırlı günler dilerim herkese ersin doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı mutluu huzurlu bereketli ömür nasip etsin herşey gölünce olsun sağlcakla kal arkadaşlar bana müsade biraz işler var cümleten hayırlı günler hayırl akşamlar
İyiyim bende abi geldik işe mesai bitirmeye bakıyorum Valla ben hiç bir doğum günümde çılgınlar gibi eğlendiğimi bilmiyorum dün şirkette ufak çaplı bi kutlama oldu, akşamda babamlarla bir yemek yedik sonra evdeydim zaten bu kadar...
Kopmam mı yaaa, hemde denizin derinliklerinden kopup geldim buz gibi :laughing: :laughing: Hafta sonuna birlikte denemeler yapalım :thumb:
Selamunaleyküm, Cümleten hayırlı işler.. yok abi bu ersin abinin gözde mekanı(orta mekan mı dicez buna)
Aynen öyle abi :thumb: ama hafta sonu yağmur geliyor yine :mad2: pazar günü çoğunlukla güneşli görünüyor sadece ama onada pek güven olmaz..