Yaz gelince..! havalar ısınınca..! millet başlar..! YAĞDIR MEVLÂM SUUUUUU...!!! DİYE...! hihi Anlamadım gitti yıllar yılı...! Rabbim şu kullarına nedense hiç bir şeyi beğendiremedi gitti...! idk
Beğenmeme gibi bir şey olabilir mi Erhan Amca Cenab-ı Allah ne verdiyse biz onu kabul etmiş, şükürler olsun demişiz. Atalar söylemiş sözü ama bazı durumlarda söylenebilecek benim bildiğim en güzel sözlerden biri, alternatifi varsa ve paylaşırsan onu da söyleyebiliriz.
Aleyüm selam trakyalım, kalp kalbe karşıdır derlermiş. Senin işler ve keyifler nasıl, sırt ağrıların geçti mi?mrsparkle
şükür abi işler içinde ama hastalık gıtmıyo abıcım ya inatla gıtmedık doktora sabahtan bıseyım yok eve geldım yutkunamıyorum ya
Cümleten selamın aleyküm Nasılsınız Abilerim, kardeşlerim , çok değer verdiğim paha biçilemez insanlar... Sizlerden baya zamandır uzaklardayım... Doğruyu söylemek gerekirse doğru düzgün foruma bile bakamıyorum ... Okuyamadığım o kadar çok sayfa varki... Sebep ise .. Aslında bahane olmamalı ama iş yoğunluğum. Tartım işlerinin yanında birde evrak işiyle uğraşmak zorunda kaldığım için eve gelince kafamın içi kazan gibi oluyor yemek yedikten sonra saat 8 bile olmadan uyuyup kalıyorum... Kaç zamandır balığa gitmedim .. Balık tutmayı çok özledim.... Ama SİZİ DAHA ÇOK ÖZLEDİM.. Bu aralarda benden ses seda yoksa bilin ki ben yine alım - satım evraklarıyla boğuşup duruyor olacağım.. Yine uyuyup kalmadan kalkayım.. Cümleten ALLAH ' a emanet olun..
Hoş bulduk üstad .. Uykulu akşamlardan fırsat bulduğum bu akşam hiç olmazsa bir kaç kelime yazayım dedim... Özlemimiz karşılıklı emin ol.....
Selamunaleyküm İster arazi deyin ister tarla ayran içtik ayrı düştük demeyin Herkese kucak dolusu sevgilerimle:thumb: Bu arada Kara kartalErsin'im geçmiş doğum günün kutlu olsun kardeşim. Ayrıca Beşiktaş'ın 110. yılı hayırlı olsun diyelim:thumb: