p.tesi gittim de gezdim geldim balığa el sürmedim vallah hayırdır? akşam balığa gitsek mi hem sohbet hem yemli deneme??
Aaaa doğru yav hatta konuştuk bile sen balıktayken, iyice bunamaya başadım sanırım akşam balığa nere gitmeyi düşünüyorsun ? eğer uyarsa balığa gidemesek bile görüşelim iki muhabbet ederiz ?
A.selam Ersin hg nasılsın benim keyfim yavaş yavaş yerine geliyor çok şükür,çapari imalatına devammı Hb Fatih çok şükür iyiyim sende iyisindir inşallah,moralimde yerine geliyor,en kısa zamanda balıktayız inşallahreeling az kaldı azzz:thumb:
Günaydın Gençler, balığa mı gidiyorsunuz? Onnik abiler güzel istavrit almış, bir diğer forumda da çok güzel sarılar vardı. Haftasonu tutmayın küçük enişteyi
Senin adına sevindim Hüseyin abi, çapari yapımı insana rehabilitasyon gibi gelir, sezona sende ayaklanırsın zaten o zaman çok işine yarayacaklar
Limit 1 kg düşüyor ona göre tutun sonra ceza yersiniz Gırgırları trolleri bıraktılar sıra kıyı balıkcılarına geldi
Saçmalıyorlar her zamanki gibi, bu memlekette artık herşey tam tersi işliyor Hüseyin abi... İyi ve doğru olan şeylere ceza veriliyor, kötü ve yanlış olan herşeye müsade ediliyor.... Böyle gittiği sürece dahada beteri gün yüzüne çıkar, yakında limitlere uyan kıyı balıkçıları üzerindende zart yasası zurt yasası ile para kopartmaya başlarlar; ama doğaya, balıklara, limitlere, kurallara hiçbir şekilde uymayanlar, bohçacılar göz ardı edilir onlar yine yapacağını yapar... Zaten bu tarz saçmalıklar hep boçacı zihniyetli hiçbirşeye saygısı olmayanlar yüzünden çıkıyor... Neyse daha fazla dallandırıp budaklandırmayalım benim sinirlerim geriliyor düşününce :mad2:
MAL lafı az kalır Cihan, sıralı cümlelerde baya birşey yazardım bunları nitelemek için ama forum kuralları çerçevesinde olmayacağı için yazmıyorum.....banghead
Güzel günler yakında abi az kaldı Bunun bir ata sözü var Hüseyin abi.. Ölüyü diriyi sevdiler, gözü bize diktiler.. Yaralı Kartal sakin