O zaman durum değişir tabi hocam aslında kendi tecrübeme dayalı olarak mırmırla ilgilide şunları aktarabilirim... o mırmırların gümüş takılı o oltaya gelmesinin nedeni gümüşlerin fileto olarak kesilerek yani birşekilde parçalanarak oltaya takılması... Ben mırmırı avşa adasında avlıyorum belli bölgelerde onları avlarkende daha önce saydığım kurt, karides, midye gibi yemlerin haricinde balık ( istavrit, hamsi, sardalya, gümüş, kayabalığı) yemiyle de çok avladım ama hep balıkları iğneme göre küçük parçalara bölerek taktım... Mırmır avcı balık sınıfa girmediği için balık yemini kesip biçmeden bütün halde takarsan oltaya gelmeyecektir diye düşünüyorum... Yani bence narlıda avlanan o mırmırlar oltadaki gümüş fileto olmasaydı zokaya parçalanmamış halde bütün takılsaydı gelmezdi diye düşünüyorum... Ama tabi lüfer için farketmez sevdiği bir yem varsa ortada ister bütün olsun, ister fileto alayına gider hihi hihi
Neyseki karşılığını yakaladığım lüferle almıştım. :hungry: Seneye hep sahte çalışırız atık, canlı yem bulursak yaparız yemliyi, yoksa o kadar para vermeyiz bir daha Hiç kendine kılıf arama, sen cezalısın Erkanhihi
Haklısın isa :thumb: Şu havalar bir düzelsede uzun zamandır görüşemediğimiz dostların da katılımı ile bir buluşsak. Hem balık hem piknikreeling :hungry: :thumb:
Erkannnnbanghead banghead banghead Hepimizin fikride zikride bu inşallah, az kaldı biraz daha sabır...