Son kat parlatıcıda sürüldü, az sonraaaa İyidir Cengiz, çok şükür sen nasılsın? Eyvallah Fatih, hoşgeldin... Cumartesi günü benim yeni kristal minnow serisini denemeyi düşünüyorum :thumb: Hava güzel olursa yaparız bişeyler Hazırlıklı ol reeling
Merakla beklediğiniz son şaheserlerimi beğeninize sunuyorum. Bu boya öncesi halidir. Boya olarak oje kullandığımdan çok kaliteli olmuyor boyama işlemi ama fazlasıyla yeterli bana göre. Hologram kendinden yapışkanlı olmadığı için çift taraflı bantla yapıştırdım. Kristal minnow oldu Renk konusunda Ersin fikir verdi. İnşallah güzel iş çıkartır. Bu arada gaga için materyal ayarlamış değilim, işe yaramayan kredi kartlarını kullanıyorum. Teşekkürler Carrefour
gayet de güzel olmuş ellerine sağlık teşekkürler balığın ve balıkçının dostu carrefour fikir orjinal ellerine sağlk tekrar çok hoşuma gitti şans bahtı açık olsun rast gelsin gözü neyle yaptın unutum arada sormayı
Vaayyy ellerine sağlık Cihan :clap2: gerçekten güzel görünüyor özellikle üstü sarı olanın ebatı ve duruşu gayet başarılı duruyor, umarım bahtı açık olur her ikisininde :thumb:
ne resmine rapala mı yok cengizim uğraşamyorum vaz feçtim ileri bir tarihe kadar rapala işleri ile belki gelecek sezona uğraşrım artık
Gözü hazır Sabri, 60 tanesi 3.5 TL. Hazırolta dan aldım İkiside senin dediğin renkte, üst sarı alt turuncu. kristal minow olanı hologramlı Eyvallah Bora, Cumartesi deneriz inşallah Thank's Bradır
hadi bakalım hayırlısı, benim tarif etmeye çalıştığım sahete şu linkte 2 numaralı olan: http://www.spotbalik.com.tr/LV-Minnow-88F-88cm-74gr-Maket-Balik,PR-35114.html
Anladım hafız, aslında aynı ama simli şeffaf sürdüğüm için ışıkta böyle çıkmış yoksa yanı beyaz küçük olanının :thumb:
Cihan eline sağlık, güzel gözüküyorlar cidden.. ses çıkarması için içine bişey koyuyormusun? bilye filan? bambu dan mı yapıyorsun?
Yok Fatih, ses levrek gibi balıkların dikkatini çekmek için olabilir ama lüfer için gereksiz diye düşünüyorum. Önemli olan aksiyonu güzel olsun. Sessiz ve derinden :thumb:
Valla beyler gunde bir tane yapiyorum haftanin bir günü baliga gidiyorum yani en az haftada 6 tane yapabiliyorum kolay degil yalniz baya ugrasmak gerekiyor is yaparsa eger sezona kadar fazlasıyla hazirlarim