hoş gördük abi saolasın, çok şükür abi işteyim şuan gece çıkacağım.. Sen nasılsın?? ne oldu benim midyeler yahu idk idk cyrr cyrr hihi hihi
Kısmet diyelim o zaman Canımsınmrsparkle mrsparkle Eyvallah kardeş, valla o zamandan beri saklıgöle gidemedimki malum havalar bir türlü düzelmediidk C.tesi gece çalışıyormusun sen
Ersin bu geçen bana verdiğin üzerinde SİM-İŞ SİM NAKIŞ İPLİĞİ yazan ip ne işe yarıyor? bunu damla sim niyetine mi kullanıcam??
Aklımda midye işi, ilk gidişimde getireceğim inşallah Mesai düzenlerinin değişmesi hiç iyi olmadı Fatih, en kısa zamanda tekrar eski haline döner inşallahidk
Tamam İsa abi mrsparkle şöyle 8-9 tane çok büyük olmasa da olur hemen siparişi vereyim :laughing: Levent abi hoş geldin, boğazda çapariyle sarı alıyorlar yav
Hoşbulduk abi Hoşbulduk kardeşim, çapariyle balık alınıyorsa müracat Ersin'e ondaki çaparilerle kovayı kesin doldurursun denenmiştir tecrübeyle sabittir:thumb: Aleykümselam hoşgeldin İyiyim abi aynı sende ne var ne yok? Noldu senin stok yenileme işleri?
Sahiden boğazda çinekop çaparisi güzel iş yapıyormuş, çapari yapan arkadaşlar turuncu çaparide hazırlasınlar dişliler içinhooked
leventim bugün düşünüyordum ama pazartesi veya salı gideriz kısmetse bir kısmını ince den aldım ama ufak tefek şeyler fırdöndü falan