Hayirli aksamlar cumleten. herkez iyicedir insallah.. yatmadan bir bakayim dedim cok uykum var cumleten hayirli geceler.
Bence eldiven alana kaşığı promosyon ver, nasılsa kaşıkları Sabri yapıyor Hayırdır Aykutum, ilaç falan mı aldın sen, yan etki yaptı herhalde
Hayırlı geceler Fatihcim, hatta iyi uykular.. uyumadan önce cümleyi zor tamamlamış gibisin zaten :laughing:
Abi ikisi birlikte 10 lira zaten, kampanyayla ikisini bir alan adam 10 tl verip niye para üstü istesin :laughing: hayır istesede bişey alamaz
Peki sabri abi 10 tl verip para üstü isteyen olursa ben ilgilenirim :mad2: :boxing: :boxing: :laughing:
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz mustafa abi yarın sabah gidicek herkese rast gele şimdiden misinanız sağlam iğneniz keskin kısmetiniz açık avınız bereketli olsun inşallah bütün arkadaşların abilerin kardeşlerin dostların
Mustafa abi şimdiden rastgele... Vayy be Üsküdar tarafında oturmak vardı, işe gitmeden önce bile 1-2 saat olta sallama şansı olurdu
İnşallah kısmetini bol olur abi yarın sabaha reeling reeling yine dört gözle bekleriz artık raporu resimleri
Merhaba Mustafa, gelmeyi bende çok istiyorum ama yarın oldukça yoğun işler var.Erken saatte kalkınca bütün gün ayakta uyuyorum.Size şimdiden keyifli ve bereketli avlar dilerim