rapor öğleden sonraya gelir diye tahmin ediyorum, bu sabah Mustafa abiyle, deniz abi balıkta olacaklarını bildirmişlerdi
Allah kolaylık versin, bende aynen iş güç çalışıyorum, eve dönüyorum, balığa çıkmayı bekliyorum, öyle valla
Günaydın Cihan HoşGeldin şimdi gorustum mustafa abi ile cok kısır bı gun olmus ne yazıkki 1 adet dişli alabilmişler...
Selamün Aleyküm.. Sabah 06.45 - 07.30 arası balık durumu 0.. Kopartılan takım 3.. Bugün günümdeydim Saat 07.30 gibi Mustafa Abi bir tane sarıkanat çekti, sonrasından haberim yok
Deniz abi nolmuş öyle hiç bereketli değilmiş yav bu sabah neyse artık birdahaki denemelere inşallah hooked
Deniz abi ne diyorsun bence gece uykunu iyi alamamışsın ondan oldu bu durum, büyük ithimalle sahte atıp yüzdürürken gözlerin kapanıyordu uykudan
aleyüm selam minik hoşgeldin ali nerede aleyküm selam harikasın saol bilgilendirme için aleyküm selam hayırlı günler ferhatım hayırlı günler maaşallah deyin çocuğa helal olsun aleyküm selam hayırlı günler aleyküm selam hayırlısı olsun denizim inşallah birdahaki sefer gönlünüzden geçenleri tutarsınız geçen sezon tuttuğun balıklara say sende bir kısmı ne yapalım daha çok ay lık olmuş deniz için fatih işin gırgırı bir tarafa ersin gerçekte yorgunlukla iligiside dar ben gözlemlerime göre olabilir ayakta uyumasa bile vücut yorulunca fark ediyor veriyor coşkuyu veriyor coşkuyu :laughing: geçen senede cenani ile emin vardı balığın önünü boğazda kesen cenani kerem abi yanlış hatırlamıyorsam hergün 4 ila 8 arası balık yapıştırı emin de harbiden balığı karaya dökerdi duman ederdi etrafı çok tantana eden oldu diye raporlar azaldı heralde yakında ibrahimide meyva veren ağaç misali taşlarlar maalesef
Tabiki sabri abi, insan yorulunca veya yorgun olunca atış esnasında hep aynı kusursuz performansı veremez, nihayetinde kolay birşey değil 175 gr kurşunla o akıntıda at çek, kesinlikle belli oranda kondisyon gerekiyor
evet ersinim birde işin deniz için öbür yanı var orayı hesap edelim balık için 6.45 ila 7.30 arası ne yapıyor 45 dakka 3 tane takım hızlı hızlı yapsa bile şok beden kurşun rapala ortalama 3ü 20 dakka gir sıraya at bekle kurşun insin çek bir daha bekle vs peki orada kaç kişi ile muhabbet etti ne kadar zamanda bunların hepsi 45 dakkada daha deniz bu yazıyı görmedi tahminimce 10 kere bile atamamıştır gelince sorarız