BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
  2. sabriyazici

sabriyazici sabri

inan ferhatım bana gelmesinde kaşıkları verdiğim arkadaşlara rast gelsin yoksa dilinizden kurtulamam :) :) :)

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

yok erhan abi sen yaparmısın :D

4. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Merhaba Ferhat,

Sen bu şekilde yazınca "fakat seninde özellikle ibrahim su kadar tutmus bu şu kadar balık almıs diye üstelemen ortamı biraz gerdi" tekrardan baktım yazdıklarıma, üstelemiş miyim diye herhangi bir üstelemem yok, şu kadar tutmuş, bu kadar yakalamışta yazmamışım. "İbrahim her sabah parçalıyor boğazı" demişim. Bunda da alınacak, bozulacak bişey yok ki :confused:

5. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Cihan burda forum ortamında yazıyorsak, hele ki guruplar başlığı altında bir yapı içersinde bir çizgimiz varsa eleştiriye açık olmayı, olumsuz değerlendirmeleri peşinen kabul ediyoruz zaten.. Sonuçta her zaman bu haftaki gibi beğeni ile ilgili sözler işitilmiyor.. O yüzden gergin bir ortam olduğunu düşünmüyorum..

Fakat senin gibi bu hafta yüz yüze gelip iki çift de olsa laf ettiğimiz arkadaşımız bizim mantalitemize aykırı değerlendirmelerde bulundu mu benim de kafama takılanları sormak hakkımdır.. Bunları masaya yatırmazsak neyi doğru neyi yanlış yaptığımızı da sorgulayamayacağımız gibi aynı zamanda özeleştiri de yapamayız..

6. sabriyazici

sabriyazici sabri

bana müsade cümleten hayırlı aksamlar sağlıcakla kalın

7. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Hayırlı akşamlar sabri abi..

8. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Deniz, ben kimseyi eleştirmedim. Zaten eleştiriye de açık değilsin gördüğüm kadarıyla. İbrahim tutmuş, sen tutamamışsın anlamında da yazmadım. Ersin'in mesajının üzerine birşeyler yazdım. kimsenin ustalığını, bilgi ve tecrübesini sorgulamak haddimde değil, tarzımda.

foruma yazdığım mesajların %90'ını bu grupta yazdım, çünkü kendimi sizlerden biri olarak gördüm. Kendimi bu ekibin bir üyesi olarak kabul ettim. Ama mesajında açıkça yazdığın gibi bir dışlanmayı kabul edemiyorum. Biz - siz gibi bir yaklaşım bence yanlış. Ben piyangodan çıkmadım. Yada "aaa sizdemi forumdansınız" tarzında, orada tanıştığınız biri de değilim. Listeye adımı yazdırdım, organizasyona geldim ama kendimce bazı sebepler yüzünden, sizede durumu açıklayarak sizin 50 metre uzağınızda günü tamamladım. Ara sıra yanınıza geldim, bazısında sen vardın, bazısında yoktun. Daha sonrasında giderken yanıma geldin, nezaket gösterdin, fotoğraf çektirdik ve öpüşerek herkesle ayrıldık.

Skor peşinde olsam, foruma rapor açar, ballandıra ballandıra raporumu yazardım. Ben bunu tüm foruma ilan etmeyi değil, grubumla paylaşmayı tercih ettim. Hata mı bu?

Neyse konuyu uzatıp, ne kendimin ne de diğer arkadaşların canını sıkmayacağım. Hatalı olduğumu düşünmüyorum ama yanlış anlaşıldıysam tekrardan özür dilerim. Herkes hata yapabilir, hatayı kabullenip özür dileyebilmekte güzel bir erdemdir.

9. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Ben bizden biri olarak görmediğim birinin koluna girip fotoğraf çekiliyor gir sende demem.. Ayrıca eleştiriye açık olmayan biri gelip de burda bugün bir halt tutamadım diye yazmaz, önce araştırır, bakar kim ne tutmuş ne kadar tutmuş diye, sonra işine gelirse raporunu açık eder, zamanında böyle insan profillerini de gördüğümüz için bunları aştık artık..

Fakat yaptığın değerlendirme yanlış bir değerlendirmedir.. Bu yüzden kızmaca, alınmaca olmamalı.. Yüz yüze baktıysak ya da bakacaksak açık konuşacağız.. Dost kişinin aynasıdır..

10. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Neyse Deniz dedim ya, konuyu uzatmanın gereği yok.

Hatalı olduğumu düşünüyorsan özür dilerim, ama art niyetli biri değilim, canımı sıkan yazdıklarımda art niyet aramandır . Kimler geldi kimler geçti bilemem tabi ama kendimi iyi bilirim. Amacım pislik yapmak, milleti birbirine düşürmek değil. Sizler gibi amatör balıkçılığa gönül vermiş biri olarak, herkesle bilgi ve tecrübelerimi paylaşayım, yeni şeyler öğreneyim bana yeter.

Senden ricam konuyu burada kapatalım, hiç olmamış sayalım, birbirimizi zamanla daha iyi tanıyalım.

11. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Evet ibrahimin 24 adet balık tuttuğunu ben yazdım ibrahimin raporunu okuduktan sonra.. Cihan sende daha sonra her sabah parçalıyor boğazı, herkesi gaza getiriyor diye güldün. Hatta daha sonra Deniz abi benim yazdığım o mesaj üstünden espri yaptı güldük falan... Ama sanırım anlayamadığım bir nedenle konunun bu şekle gelmesinde benimde payım var :(

O zaman ben hem Cihan'dan hem de Deniz abi'den özür dilerim.. sanırım küçük bir yanlış anlatım ve yanlış anlaşılma olmuş. Benim sizden ricam bu konuyuda burada kapatalım ve bence herzamanki şekilde hoş sohbetimize, güzel balıkavı raporlarımıza, balık avıyla ilgili bilgi paylaşımlarına devam edelim.. ne dersiniz ? :)

12. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Güzel,yakişıklı abilerim yanlıs anlasilma oldugugu apaçık belli.. ben buradan bakinca ikinizde ayni fikirde oldugunuzu goruyorum.
    art niyetle yazilmamis birsey. zamanla herkez birbirini daha iyi tanicak.

lütfen bizide üzmeyin kendinizide..

13. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Ersin iki dakka da karistirdin ortaligi :)

makine isini naptin? yurt disi alisveris sitelerine bakiyorum 2 gundur fiyatlarda epeyce fark var ama daha once bu sekilde hic yapmadim guvenemedim:)

14. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sabri abi bu kaşıklardan benim çantaya da atmıssin 2 tane :) unuttum o gün söylemeyi Tesekkur ederim..

bide neyle delcem abi bunu igne ve halka icin, önü arkasi fark ediyomu anlamadimda :)

15. ferhatben

ferhatben Ferhat

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turna Fresh , Alba Star Bosphorus
    Favori Makine:
    Shakespeare , Okuma Pro 365 , Penn Surf Blaster 8000
    Fatihim hesap numarasını ozelden yazıyorum kasıkların parasını bi zahmet artık yollarsın ordan :laughing:

16. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ahaaa sebekeye bak massallah :)

Ferhatim gorelim neticeyi veririz haticeyi sikinti yok :)

17. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Aynen katılıyorum :thumb: :thumb: :thumb:

Fatih aga aşkolsun ben hiç ortalığı karıştırmak istermiyim, yaparmıyım sevdiğim insanlara karşı öyle birşey cyrr

Makina işini araştırıyorum, birkaç tane buldum kafama göre Deniz abiyle yüzyüze görüşmeden makina almamayı düşünüyorum, onun tavsiyelerinden yararlanmak isterim :) ama hala okuma trio 65a göz kırpıyor mrsparkle

18. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    :laughing: :laughing:

Fatih aga önce ücretini vereceksinki kaşığın bereketi gelsin, yoksa bedava kaşıkla balık falan tutamazsın :D :D Daha benden surf atış eldiveni alacaksın, özelden hesap numaramı yazıyorum cüzzi ücrete bırakırım :laughing: :laughing: :laughing:

19. onur72

onur72 Onur

Favori Kamış:
    ALBASTAR 1942 İSTANBUL KAMIŞ 420CM
    Favori Makine:
    avenger av 65a
    Sa iyi akşamlar abilerim kardeşlerim

20. ferhatben

ferhatben Ferhat

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turna Fresh , Alba Star Bosphorus
    Favori Makine: