Ferhat in kullandigi penn on numara.. o gün penn le yaptigi atista açiktaki balikci teknesine taksaydi kurşunu emin ol kiyiya kadar çekerdi tekneyi.. o kaar yani
Sevgili ersinin baktıgı makineye diyicek lafım yok tabiki okuma trio 65'e fakat o fiyatları verdikden sonra derimki 30 lira daha verip Penn Surf Blaster 8000 almasını şiddetle tavsiye ederim tabi
Ferhattaki bildiğim kadarıyla Penn surfblaster 8000, internetten baktığım kadarıyla oldukça iyi bir makina ama tabi parasıda öyle hihi hihi doğru mu Ferhat ?
Ferhat 220 tl ye penn surfblaster 8000 makine var mı ?? neredeyse söyle alayım kardeşim benim bildiğim 330 tl civarında sendeki makine yanılıyor muyum
Ahh Ahh Erhan abi tam hayalimdeki yaşam.. Köy evi, ormanin icinde, göl, sandal, teknolji yok araba yok gurultu yok..bence sehirin stresini atmak icin bire bir. 2 gun kaldinmi kafayi resetlersin.. Evi cok guzel yapti yanliz agaclar da massallah kalem gibi sanki cnc makinesinden cikmis dumduz.. Buyuklerimiz boyle yapilar icinde dogdu buyudu yasadi acaba kiymetini bildilermi? bu organik yapilar varken tikildik betonermelerin icine..
Bende teşekkür ederim...! belki bende dememiş olabilirim... hihi Ellerin dert görmesin.. Bende neyle deleceğim diye düşünüyordum. Bizim oğlanın elektronik devre delmeye yarayan bir küçük, avuca sığan el bireyzi kullandığını hatırladım, 15TL falan olabilir, ben de almayı düşünüyorum kurşun falan, başka işlerde işimize yarayabilir, birde önü arkası fark edermi bilmem ama bir taraf daha parlak geldi bana parlak yüzeyi dışarı vermek daha iyi olabilir... Selâmlar...
Kısıkla görüşmem lazım hemen yarın o zaman yalnız Berkan abide karaköy kısıktan mitchell makinayı 120 tl ye aldı, ben adamla görüştüm hem o makinayı boğazda avlanmak için tavsiye etmedi hemde 150 tl fiyat çekti anlamadım idk
Makine kac gram? onada bak hee sonra at cek yaparken baligin bol zamani kolum koptu hadi kalk gidek deme
Hayırlı akşamlar dostlar, geçmiş sayfalara bir gözatıp geliyorum Hüseyinnnn "Minik" kardeş sen misinmrsparkle Teşekkürler Ersin, çok değerli bilgiler bunlar:thumb:
Ne gerek var dambıl mambıl, o ağırlıkla 1 ay at çek yapsam boğazda Arnold Sivastanegezer gibi olurum zaten :laughing: