Ersin heralde çalışıyormuş benim öyle demem, bazı çeyrek akıllı, çağdaşlar var..! bu memleketi bu hale bizim getirdiğimiz gibi gibi süper fikirlere sahip sözüm onlar içindi..! Biraz araştırsınlar ve görsünler kimmiş ata..! kimmiş bu memlekette 600 küsür sene hüküm sürmüş ve topraklarını bu kadar geliştirmişler..! heralde çeyrek akıllı olsalardı bunlar olamazdı...! Dedikya çeyrek akıllılar..! akılları yetmiyor bazı şeylere işte...! çok görmemek lâzım... Ayasofya ile ilgili vermiş olduğun bilgileri duymamıştım iyi oldu... :thumb: acaba bu dediklerini belgeleyen bir şeylere nasıl ulaşabiliriz you tube da falan varmıki ..! varsa paylaşırsan güzel olur... Bu güzel bilgiyi Paylaştığın içinde teşekkürler...:thumb: Sende face varmı...!?
Maşallah abi hansen kaşıklardan iyi olmuş ellerine sağlık Hamdolsun iyiyim ama sırtım ağrıyor biraz cumaya iyileşmeye çalışıyorum,pazar günü organizasyona gelen arkadaşımla cuma akşamına plan yaptık çok gidesim var ama inşallah geçer o zamana kadar.Sen bu aralar sık ava gitmiyosun galiba?
Eyvallah Ferhatım, bu aralar evdesin hayırdır A.S Levent hoşgeldin nasılsın Erhan abim merhaba nasılsın Keltepe'ye birgün mangal yapmaya çıkmak lazım
İdare ediyoruz hava soğuk...evde oturuyorum, haber bekliyorum, olmazsa 2 gün ayaz diyor ama, marinaya gitmek istiyorum... Olmaz olurmu, hemde çok güzel olur, neden olmasın... çıkalım, ben şimdiye kadar hiç çıkmadım, bahaneyle iyi olur...! :thumb:
bende balıkla ilgili sandım da ondan sordum.Allah yardımcınız olsun diyeyim o zaman.Düz koşu mu yapıyosunuz krosa geçtiniz mi idmanlarda :laughing:
Erhan abi merhabalar halin keyfin yerindedir inşallah. İsa abimle bir konus bizi getirsin bi oralarada birlikte olta atma keyfine nail olalım...
http://www.avmarketi.com/asp/product/17885/HANSEN-PILGRIM-KASIK-54GR Bu kaşıklarla kapışır abi kalite/fiyat oranıylada öne geçer bence