BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. ferhatben

ferhatben Ferhat

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turna Fresh , Alba Star Bosphorus
    Favori Makine:
    Shakespeare , Okuma Pro 365 , Penn Surf Blaster 8000
  2. serkan34

serkan34 serkan

3. serkan34

serkan34 serkan

ne demek Ferhat senın olsun Sabri bana 10 dan fazla kasık verdi hepsini bu sekılde yapıcam aklıma bişey takıldı ama balık oje kokusundan kaçmaz dimi :) :) ojeyle boyadım kaşıkları

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Marinayı fazla boşlama abi, yemli mantarlı dişli takımı mutlaka dene, sizin için almıştım ama o hengamede vermeyi unutmuşumidk
    Ne zaman 3 ay oldu ya:p
    İlk fırsatta sözüm olsun sana:hungry:
    Kaşık süper olmuş ama isim pek olmamışidk
    Dedem Korkut adını koysun artık:rolleyes:
    :hungry: :D :D :D :D :D
    Sen ver gazı ver bakalım:cool:

5. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    İSa abi bulabilirsem Ferhatın dediği rakama alabilirim o makineyi :rolleyes:

Çok sağol Ferhat kardeşim, Allah razı olsun..

Dediğim gibi elime malzeme geçtiğinde fazladan birkaç tane daha yapacağım, birtane ayırırım ;)

Erhan abi merhaba, bahsettiğin çeyrek akıllı çağdaşlar kimlerdir pek, onları tanırmıyım görürmüyüm bilmem, amma velakin şunu biliyorum ki her devirde çeyrek akıllı insanlar fazlasıyla bulunmaktadır, tıpkı kafası çalışan atalarımızın devrinde bulunan çeyrek akıllılar gibi..Bunada bir örnek vermek gerekirse: Hazerfan Ahmet Çelebinin aklını çok güzel bir şekilde çalıştırıp, birçok araştırması gözlemi sonucu yaptığı kanatlar ile uçmasından sonra, bu değerli bilim adamının 700 sene hüküm sürmüş devletin önde gelen bazı çeyrek akıllı bile olmayan gerikafalılarının bu adamın yaptığı caiz değil düşüncesinden- söylemlerinden dolayı Cezayire sürgün edilmesi... ASıl demek istediğim şey: o devirde de kendini üstün gören çeyrek akıllı çağdaşlarda - geri kafalılarda vardı, bu devirde de kendini birşey zanneden çeyrek akıllı çağdaşlar ve gerikafalılar var... Ve her devirde bu olacaktır... Neyse; demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Bu konuda sürçü lisan ettiysemde affola ;)

Ayasofyayla ilgili bilgilerede gelince, o dönemdeki çeyrek akıllıları birkenara bırakıp, sadece kafası çalışan atalarımızın yaptığı güzel çalışmalara bir örnek vermek istedim... Bu bilgiyi ilk olarak üniversitedeki tarih hocamız bize aktarmıştı hatta bununla ilgili bize kaynakta vermişti okuyarakta gördüm bu bilgileri ama şu an o kaynağın ismi ve yazarı aklımda değil banghead Fakat hocama ulaşabilirsem belki öğrenip kaynağı sunabilirim size :thumb: youtube da bununla ilgili bir bilgi varmı bilmiyorum, bende face hesabı var ama aktif olarak kullanmıyorum pek...

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Soğukların izin verdiğince idare ediyoruz işte... ;) İsa ile ben niye konuşayım, siz daha yakınsınız... ;) Siz gelin illâ berabermi gelmeniz gerekiyor..! tabi beraber olması daha güzel olur, bundan şüphemiz yok... :D gelin, gelin ne olursa, nasıl olursa olun gelin... ;) atla arabaya, otobandan dümdüz devam et, izmit gişeleri (Kuruçeşme) çıkışı bizim evin yanı, ben karşılarım... merak etme... hihi Yeterki gelin hep beraber reeling hookednail oluruz... ;)

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Çokmu uzaktada göremiyorsunuz...! ;)

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Buraya gelince cümbür cemaat deneriz İnşallah... ;)

Gaz vermedinmi araba bile ne ileri ne geri gidiyor, bilirsin... hihi

9. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Cümleten hayırlı geceler:)

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Günübirlik bir organizasyon olabilir ama çok iyi bir planlama yapmamız gerekiyor, çalışmalara bir başlayalım bakalım ne olacak, hayırlısı diyelim:)

11. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Pembe oje sür abi sen afrodizyak etkisi yapar :)

12. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sanada hayırlı geceler Levent:)

13. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    :laughing: :laughing: :laughing:

Hayırlı geceler Levent abi...

14. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Fatih hafta içi akşam yemli için Kartal sahilinden istihbarat geliyormu hiç:rolleyes:

15. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sabri ve ekürisi Cengiz nerelerdesiniz siz:confused:

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Erhan abi merhaba, bahsettiğin çeyrek akıllı çağdaşlar kimlerdir pek, onları tanırmıyım görürmüyüm bilmem, amma velakin şunu biliyorum ki her devirde çeyrek akıllı insanlar fazlasıyla bulunmaktadır, tıpkı kafası çalışan atalarımızın devrinde bulunan çeyrek akıllılar gibi..Bunada bir örnek vermek gerekirse: Hazerfan Ahmet Çelebinin aklını çok güzel bir şekilde çalıştırıp, birçok araştırması gözlemi sonucu yaptığı kanatlar ile uçmasından sonra, bu değerli bilim adamının 700 sene hüküm sürmüş devletin önde gelen bazı çeyrek akıllı bile olmayan gerikafalıların bu adamın yaptığı caiz değil düşüncesinden- söylemlerinden dolayı Cezayire sürgün edilmesi... ASıl demek istediğim şey: o devirde de kendini üstün gören çeyrek akıllı çağdaşlarda - geri kafalılarda vardı, bu devirde de kendini birşey zanneden çeyrek akıllı çağdaşlar ve gerikafalılar var... Ve her devirde bu olacaktır... Neyse; demek istediğimi
    umarım anlatabilmişimdir. Bu konuda sürçü lisan ettiysemde affola ;)

Merhaba...:)
    Dediğin gibi mutlaka vardır tabiki, Meselâ 600 yıllık Osmanlı devletinde 6 hırsızlık olayı olmuşken...!, 89 yıllık şimdiki devlette çeteresini bile tutabildiğimizi hiiiç sanmıyorum... :D Çünkü bu konuda tek bir bilgiye ulaşmak bile çok zordur... ;)
    Birde ben şuna inanmıyorum, Resmi tarihin..! olmamış bir çok şeyi o zaman olmuş gibi göstermesi gibi..! çünkü resmi tarihin yalanlarından ilk okul ve öncesinden beri boğularak bu günlere geldik maalesef...! aynı hırsızlık olayında olduğu gibi...! bine bir katarak yıllardır beyinlere kazınması gibi... ;)
    Mühim olan aradaki çeyrek akıllılarının adedi o gün ne idi..!? bu gün ne...!? Mühim olan bunun tesbitinin doğru yapılması...! aynen osmanlı zamanındaki hırsızlık olayı ile bu günki cumhuriyet devletinde olan hırsızlık olayı arasındaki fark gibidir heralde..! ;) Dediğin gibi bu gün hangi akıllıların yanında olacağımızı iyi bilmek önemli... ;)

17. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    İsa abi Fatihte konuyla ilgili bir istihbarat varmı bilmiyorum ama bizim Kartal taraflarında pek hareket yok gibi idk ama geçen forumda birisi pazar günü sanırım akşam yemli attıklarını 1 tane çinekop aldıklarını yazmıştı ve balık tutan diğer kişilerde de balık boylarının çok küçük olduğunu belirtmişti... Ama tabi denemekten zarar gelmez :rolleyes:

18. sabriyazici

sabriyazici sabri

abi burdayım da aeng4z nerde

19. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Eylul basi kasim ortasina kadar her gittigimde kismetimi aldim Isa abi ama artik vurus dahi yok gecen hafta persembe gunu aksam 19.00-20.45 arasi vurus dahi alamadim etrafimdakilerde bir kac gundur alan olmadigini soylemisti. bende daha da gelmem deyip gittim:) son durum budur.

20. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Teşekkürler Ersin, o zaman düşünmeye değmez.Bu arada açtığın eldiven konusuna malzeme ile ilgili birşeyler yazdım, bakarsın;)