Ooohoooo cengiz abi nerelerdesin yaaa aleyküm selam, iyiyiz valla çok şükür sen nasılsın ?? Biz çıkacağız nerdeyse daha yeni geldin ?
Çok şükür iyiyim abicim. deminden beri çantamı didik didik aradım hiç bir şey bulamadım beni es geçmiş Sabri bey abi
Abi valla kusura bakma ama benimde uykum geldi yarın iş var bide, bu nedenle bende çıkıyorum.. başka birgün telafi ederim ama :thumb: CÜmleten herkese hayırlı geceler abiler, arkadaşlar.. Yarın balığa çıkacak olanların oltası hiç boş kalmasın inşallah, kısmetleri bol olsun rastgelsin reeling Selamlar...
Hadi yapalım.... Başla, Başla demem, seninde %50 izmit'li olman ve gidebileceğimiz Mekânları en az benim kadar iyi bilmen... Şimdilerdeki av türü EŞKİNA, MIRMIR, (DİŞLİ BELKİ) DİĞERLERİ OLABİLİR, Gidilecek yerde seninde bildiğin mekânlar... Seninle teke çıkardığımız mekân, ulaşlı gibi... Yemde boru kurdu, dişli içinse taze istavrit... Gün belli olursa 1 gün önceden YEMİ almak gerekecek...! İnşallah vardır... bulabiliriz umarım... idk Ama birkaç gün evvelinden gün belli olursa, yemde tenbih edilir bize şu gün için şu kadar paket yem lâzım ayırın deriz. övünçle falanlada konuşuruz o çarşıda olduğu için yemciyede daha yakın olduğundan dah iyi sonuç alabilir, diyorum, sen ön çalışma yap bakalım kaç kişi gelebilir, heralde Pazar tatil olduğu için katılım daha çok olabilir... ona göre bende övünçle bir konuşurum ona göre bizde burada bir çalışma yaparız, ben, övünç ve emrah diyelim bakalım...
Ersin'im ben sadece şuna inanıyorum, denizler gerçekten sürprizlerle doludur Yada şöyle diyeyim sahte yemler ile hedeflenen balığı almak kolay olabilir ama hedef balık alınır Yemli ile hedeflenen balıklarda bellidir ama her balık alınır :laughing: :laughing: Cengiz'im hoş geldin sefa getirdin iyisin inşallah,tabii bizim yaramazda iyidir inşallah Onun için boğazı dar ettiniz bana isa :laughing: :laughing:
Erhan abimiz buradaymış es geçtim şimdi kızar bana Abi şu organizasyon işini bu mevsimde kartepede yapsak nasıl olur:laughing: :laughing:
Benim çantada arabada, yarın ilk işim ona bakmak, eğer çantamda kaşıkları göremezsem, vay Sabri efendinin haline Hayırlı geceler Ersin Erhan abi, zaten hemen gelemeyiz, o zaman kadar önce bir yoklama yaparsınız sizdereeling Belki c.tesi gece avı için gelinir belli mi olur, arkadaşlarla biraraya geldiğimizde bir konuşuruz, Hayırlısı olsun diyelim mrsparkle
Ben hep buradayım...! Bakmayın görünmediğime....! yakın takipteyim yani...! Kızarma durumuna göre gardımı alıyorum...! Aog işi ne işi oluyor acaba..! idk anlıyamadım kusura bakma...
Üfff ağzımın suyu aktı valla isa:hungry: hihi aslında hep organize işleri balık olacak değil ya, yaz yada kış piknik olmazmıhihi Balık avı org olduğunda ahali balık tutmaktan sohbet etmeye vakit bulamıyor haksızmıyım
Şimdi başka bir sitede okudum sizlede paylaşayım dedim, belki sizde böyle birşey düşünürsünüz bizdende katılan olabilir diye düşündüm... Av yöntemi : İndir kaldır çapari Avlak : Sarıyer civarı Kullanılan takımlar : 1 ve 2 numara Pembe ve turuncu ağırlıklı renklerde çapariler.. Kovalar sarı kanat lüfer kaynıyor, kovalardan taşmış isteyen ''balık sohbeti.com'' dan görebilir... Ne dersiniz böyle bir ORG.yon olabilirmi...! Hadi bakalım...