estafurullah abi benim ne ustalığım olucak sizlerin yanında normalde 11 küsür dakka görünce kapıyacaktım ama sen tavsiye ettin diye bakıyim dedim çok güzel bir video bana yeni yeni fikirler verdi bazı konularda ama sende biliyorsun bu işler ha deyince olmuyor bi dünya malzeme kullandı okadar uğraşılırsa seriye başlayıp bir parti de toplu yapmak lazım video da 2 tane en önemli şeyi göstermiyorlar içindeki teli ve boyası birde malzemeleri sylüyormu yoksa ben ingilizce bilmiyom diye kandırıyormu bilemedim söylüyorsa bile miktar olarak pek bahsetmiyor galiba bir tek kalıp ayırıcı spreyi anladım onuda atıyorum ama :laughing: yalnız şurası bir gerçek bundan acayip işler çıkar paylaşım ve bilgi için teşekkür ederim saol sağlıcakla kal Arkadaşların dikkatine spot balıkta aşağıdaki linkini vermiş olduğum misina bayağı cazip gözüküyor stoklar bitmeden alınabilir ihtiyacı olan düşünsün yalnız fiyatlar en ince misina no dan başlıyor yukarı doğru çıkıyor seçenek ten görebilirsiniz http://www.spotbalik.com.tr/Tenacity,LA_3078-8.html
Cümleten Selamun aleyküm, herkese hayırlı sabahlar, hayırlı işler... Sağlığınız ve keyifiniz yerindedir inşallah
Hoşbulduk Ferhat, nasılsın iyisin inşallah ? Şu penn makinayle ilgili bir şey sormak istiyorum sana, o makinanında Okuma makinalar gibi yedek parça kolaylığı ve garantisi bulunuyormu, bir birlgin var mı bu konuda ?
Makine 2 yıl garanti kapsamında kısık balıkcılık her turlu sıkıntıda yardımcı olacağını söylüyor zaten...
Az önce aradım görüştüm kısıkla ellerinde iki tane varmış c.tesi gününe kadar birtanesini ayrırım dedi fiyatıda 240 tl... Ne dersiniz ?
2 sene sonrasında nasıl bir destek verir acaba atıyorum kolu kırıldı kol değişicek sadece ne kadar isterler? okuma da ömür boyu garanti geçen Bizim Cengizin makine kolu elinde kaldı parasız değiştilerdi mesela.
BMX bisiklet kadrosu ve arka tekerini modifiye edip güzel bir makine yapabilirsin.. eğer başarılı olursa forum tarihine geçebilirsin. başlık da hazır Ev yapımı makine
Yanılmıyorsan bu düşünce ve buna benzer örnekler haftasonu yine senden çıkmıştı Fatih aga... geç bakalım dalganı :laughing: bununla ilgili birklikte çalışalım bence, başlık isminede sana itafen El yapımı makine yazarız :laughing: