Sabri abi sizin üretim hane mi bura? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Iog9ZlW6eOo
Ben bu konuda şuna inanıyorum: Mantı gibi lezzetiyle dillere pelesenk olmuş bazı yemekler vardır, o yemekleri git en iyi yerinde en kral restaurantında ye yine insanın annesinin yaptığı gibi lezzetli olmaz, annenin o mübarek elinin değdiği bazı yemeklerin tadını kalitesini hiçbiryerde bulamazsın... Anneme en kısa zamanda mantı yaptırayım ben, canım çekti
Malzemeler, ve kalıp oldumu olur sanırım, o krem rekteki ana malzeme nedir onu bende bilemedim, bir şişenin üzerinde farkettiysen aliminyum falan gibi bir şry yazıyordu ne ise artık...idk Birde resimdeki kadar büyük olmasada küçük bir atöyemsi şahsi oda lâzım heralde...! e Selâmlar... mrsparkle
Erhan abi, fatih biliyorum mantı yapmayı diyor ama hiç görmedik biz, mantıyı tabakta önümüzde görmeden inanmayız
Bu muhabbetin sonu hayır değil bak ben mantı getiririm sıkıntı değil ordan biride der bende kısır getirim ondan sonra gece avları yerine mantı kısır günleri yapmaya başlarız artık
balıkavı organizasyonu değil, buluşup altın günü yapıyormuşuz ondan sonra :laughing: teyibede kaseti koydukmu, offfff rezalet :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: