Çok da güzel olur bir hafta balık org... Bir haftada mantı kısır günleri + Sohbet... hihi daha ne olsun... idk Daha iyisi şamda kayısı... :thumb:
Ersin düğünlerde piste fırlayıp hiç oturmayan, döktüren tipler vardır.. Sende de öyle bir cevher görüyorum
:laughing: :laughing: çok güldüm abi buna... ama inan yanılıyorsun ben düğünlerde veya öyle bir oynanacak ortamda hemen hiç oynamam, belli şartlar yerine gelirse belki, o da çok düşük ihtimal
:thumb: hihi hihi :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Sende yap bir düğünde... Tescilleyelim dediklerini... Hadi bakalım elini çabuk tutmaya bak... hihi
Hani diyorum, o BELLİ.. şartları bilseydik...! Aklımızın kenarında bir yerde dursun..! bakarsın acil bir durum çıkar lâzım olur... Bellimi olur... hihi :laughing:
Benim o şartlarım sana uymaz erhan abi, o yüzden hiç bahsetmiyim heee ama Deniz abi evlenir bir düğün yapar, bizide davet edip pistte damat olarak oynamaya çıkarsa, elimizden geldiğince kendisini yalnız bırakmamaya çalışırız
Tip ve mizaç olarak neşeli bir yapın var, gün mün diyince aklıma geldi birden Kısmet ya Övünç hoşgeldin Hafta sonu gözlerimiz seni de aradı ama mesai saatleri uymamış sanırım..
Şartlarının bana uymayacağını nereden biliyorsun...!? hihi Karşında kaçın kurrası var... Yinede bilmekte fayda var...
Eyvallah abi sağolasında, ben o gün düşüncesine bu gruptaki herkesi dahil ettim ama o yüzden ya herkes birlikte oynar ya da herkes oturur
Estağfurullah abi senin düğünün, damat olarak pistte oynaman niye rezalet olsun.. Unutma abi düğünlerde güzel oynayan birisi piste çıkarsa herkes başına toplanıp kendisine destek olur tempo tutar...vs Ee bende dediğim gibi sen evlenirsen birgün elimizden geldiğince destek oluruz yanında
Tamam Erhan abim, sende kendine bir düğün yaparsan ve beni davet edersen sana şartlarımı o zaman bildiririm, çıkıp pistte senle birliktede oynarız :thumb:
Kısmetini birazda sen arayacaksın... Oturup beklersen, bir bakmışın bir gün 50 ye dayanmış, Daiwa makineyle, boğazda dişliye atçek yapar bulursun kendini...! Benden söylemesi... hihi hihi :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
hoşbulduk abi,malesef çalıştığımdan dolayı sizlere katılamadım çok istememe rağmen.. inşallah önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Ersin düğün olurmu bilememde benim senin yaşta bir oğlum var sözlü, şimdi harıl, harıl, KPS' ye çalışıyor bu temmuzda kazanırsa dediğin olabilir... ama dediğin gibi çıkıp pistte senle birliktede oynamaya nefesim yetmez... Ama bir çözüm yolu buluruz heralde....
eyvallah abi bin mukabele bitirdim gece vardiyamı çok çok şükür sana mesaj yazdım izmit sayfasından bir bakıver abi..