Senin decoderde yine sorun var galiba Fatih oralarda neden farklı tür takım, yem denemiyorsunuz.Eminim çok yakınınızda hiç ummadığınız avlar yapabilirsiniz, bir ara bununla ilgili bir istişare yaparız
Günübirlikmi olur, yoksa hafta sonlukmu... hihi size kalmış birşey artık, karar sizin... Başla, başla... iyi olur inşallah...
adalardan guzel haber geldi 2 farkli kisiden ne kadar dogru bilmiyorum ama sarikanat cikmiyormus hep lufer.. bir gecede 30-40 taneden bahsettiler tekneyle degil kiyidan
Başla başla...demişsinde ben başlayalım dedim, yani planlamayı seninle birlikte yapalım Erhan abi Gideceğimiz avın türü, yem işi, mekan vs. bunların araştırmasını bir yaparsanız, bizde gelecek kadroyu ona göre bilgilendirir ve bir ayarlama yaparız mrsparkle Adalar vapurunun kış tarifesini bir araştırmak lazım o zaman
Dediklerine büyük oranda katılıyorum Erhan abi.. hatta şahsi görüşüm özellikle yakın zamanlarda hırsızlıkların, hak yiyenlerin, adaletsizliğin....vs ve bunları yapmakta olan çeyrek akıllıların daha çok olduğunu düşünüyorum... Resmi tarih konusuyla ilgili olarak okul kitaplarında bu gün bile birçok eksik, yalan yanlış bilgilerin verildiği görülüyor, bazı doğru ve öğrenilmesi gereken konuların kitaplardan çıkartıldığı bilinyor hatta tv deki söyleşilerde bile bu durumla ilgili çok tartışmalar yapıldı, haberlerde yayınlandı, gazetelerin bazılarında yazıldı... bunun gibi daha birçok şey var.. Konuş konuş, yaz yaz bitmez sevgili Erhan abim... Neyse, diyeceğimiz şey Allah herzaman sonumuzu hayır etsin... Ama gerçekten bugün hangi akıllıların yanında olacağımızı iyi bilmek çok önemli Saygılar...
gecen gun Kirlangic ve kalkan alani gordum ama disli ile ilgilendigim icin ne ile nasil tuttuguna hic dikkat etmedim. disli akini bitsin gitsin arastirmalara baslicam abi
Kırlangıç için kullanılabilecek takımı pek bilmem ama çok güzel kalkan takımları var, vereyim sana mutlaka bir dene, illaki lüfer tutmamız gerekmez yamrsparkle Erkancım hoşgeldin, nasılsın
O zaman orada bir hafta sonu organizayon yapılabilirmi...!? İst.lar daha iyi bilirsiniz... Hangi adalardaymış...!? Şarkı gibi oldu biraz ama , adalardan lüfer gelir bizlere... hooked
Çok şükür herkes iyi galiba durum onu gösteriyor Aynen isa katılıyorum sana:thumb: şimdiki gençlik sezon hangi balıksa ona yönleniyor Değişik takımlar,değişik yemler,farklı av saatleri ve kapalı açık havalar Ahhh!! yirmi sene evvel olacaktı tatlı su tuzlu su dere baraj göl vız geliyordu ahhhbanghead :laughing: :laughing:
Hayırlı geceler Fatih ağa, Allah rahatlık versin... Tamamdır İsa abi, görüştüğümüzde detaylıca masaya yatırırız konuyu
Erkan abi biz senin gibi usta değiliz ki daha mevsimi bile olmayan balıkları oltamıza takıp kıyıya alalım Ahhh palamutlar aaahhh :laughing: