aman abi dur naptın senhihi hihi hihi Abi bu sene Ramazan Temmuzda ama Haziran ayı için güzel bir sazan yayın organizasyonu iyi olur :hungry: :hungry: :hungry: orda tatlı su levreği,turna da var mı?
merak etme ben kapı önü olana kadar sen çoktan olursun sen kendine yer buldunmu :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: var aklmda beim bir yer hem bol bol koltuk var orada :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: yakında kendi de gelicek bu hızla :laughing: :laughing: :laughing:
Sazan avı 15 mart paydos 15 haziran işbaşı diye biliyorum,İsa ömerlide eskisi gibi sazan kalmamış diye duymuştum israil sazanları türemiş
Malesef o bölgede sadece yayın ve turna efsaneleri var, geçmişte yakalanmasına rağmen uzun süredir yakalandığını duymadım.idk Ömerliye İsrail sazanı salınmasıyla tüm bu balıkların yumurtalarını ve yavrularını yoketmişler.banghead Bir tek aynalı sazan dayanabilmiş bu piranhalara
Çok şükür yatacak yer bol benim dükkanda, ihtiyacı olan tüm dostları beklerim.hihi Bu sefer benden önce yazdın nasıl olduysa Aynen öyle abi, geçen yaz doğru düzgün hiçbir şey çıkmadı.
yazık olmuş abibanghead israil sazanında limit yoktur o zaman yakalar yakalar barajı temizleriz en kötü :thumb: yanımıza mangalları malzememizide alırız :hungry:
Zaten benim kapı önüne koyulmam sizden önce olur. Hayırdır abi ayaklanıyorsun yavaş yavaş inşallah:thumb: Birgün bizi götürürsün artık turnayahooked Bir memleketin adı bile bu kadar lanetli mi olurmuş Levent kardeşim Dediğin gibi limit yok, neredeyse tutana ödül bile verecekler.Tuttuğumuz gibi mangal üstüne atarız, o koku ve is içinde ne koku kalır ne de başka bir şey
Abi lanetleri her yere bulaşmış işte Amerikada bu tür işgalci balıklar için ödüllü turnuvalar var her yıl düzenleniyor bildiğim kadarıyla en çok tutanada para ödülü veriyorlar, tutulan balıklarda yem olmak için fabrikaya gidiyor.Biziz ülkemizde de böyle organizasyonlar olsa belki sayıları azaltılabilir Bana müsade cümleten hayırlı geceler.