:thumb: abi öğrenmekten zarar gelmez ben yakın dönemde bi tur yapabilirim belki ondan araştırıyorumreeling şöyle güzel bir sazan fena olmaz
En çok kullanılan yem türü bildiğin az haşlanmış mısır, birde mısır büyüklüğünde sarı boncuk, iğneye direk takılıyor.Boncuk kullanılıyorsa, köstek bağlanmadan önce arkasından iğneye geçiriliyor. Klasik üçlü dip veya içine hamur koyulan yaylı takım ve etrafındaki iğnelere takılabiliyor.Detayları bir araya gelince anlatırım inşallah Levent Bu sene için acaip planlar var kafamda Erkan, Allah kısmet ederse hep birlikte göreceğiz inşallah.:thumb: Nazar etme Sabrican, sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz.
Erkan abin tatlı suyu bırakalı on beş seneden fazla oldu Ömerli de emirli köyü mıntıkasında azmı sazan avlardık bea Eskiden M.Ö yani sazan avında mısır kullanırdık,bolili tarzı yemleri bilmezdik. Kırklık ellilik misinalar ve yanlış hatırlamıyorsam iki üç no iğneler kullanırdık Gittiğimiz avlaklarda geceleyip bot ile yemleme yapardık. Nerdeee rapor mapor yazmak yada forumlara takılmak
Teşekkürler Onur, iş yoğunluğun bitmedi mi daha Meğer ne kadar sazan meraklısı varmış aramızda Tüm yemli avlarda olduğu gibi mantık aynı Cengizim, bir kaç detayı bilmek yeterlihooked
evet abi sende varsın yok abi aman aman biraş işim var az son ra bi foto daha ekliyecem onunla uğraşım biraz abi
Abiler aslında uygun yer varsa hep beraber sazan ve yayın için beklemeli bir organizasyon çok güzel olabilir ama bu balıklar için avlanma zamanı hangi aylar onu bilmiyorum
Orası benim mekanım be yaa Bu yaz bizimkileride alıp, klasik bir Ömerli nostaljisi yapalım mı? Şimdi boiliye girersek işin içinden çıkamazsın.Orjinal torbası 300-350 tlden aşağı değil.
Yok Sultan Vahidettinin son zamanlarıydı. Hayırlı geceler dostum. En güzel zamanları haziran ve temmuz ayları Levent. Uğraş ve emeklerin için eline sağlık Sabrican
Vay be abi yapalım organizasyonu o zaman sanada nostalji olur mısırlar benden Abi çok pahalıymış onu alana kadar nler var neler o paraya :laughing: :laughing: :laughing: Ama Ömerli nostaljisi yapalım uygun bir zamanda:thumb: biz erkan abiyle bi hafta önceden yerleri seçip yemlemeye başlarız
Ben o konuya hiç girmeyeyim dedimde sen kaşındın Zaten bizim mekanın balıkları boiliye alışkın değiller, onu pek bilmezler. Gideceğimiz yer yazın her akşam yemleniyor zaten merak etme:laughing: