Teşekkürler Levent, uzun zamandır biraraya gelemeyince özledik valla Dün Aykut seni dilinden hiç düşürmedi. Kötü haber tellalımısın birader:laughing: Kısmet diyelim, sen ne zaman niyetlensen bir şeyler ters gidiyorya neyse
Olur levent neden olmasın:thumb: İsa duydun levent'in sesini ilk yemli avımızı bizim mıntıkada yapıyoruzreeling Önümüzde dört gün var,yemli derken hedef balık eşkina ise şu yem işi nasıl olacak? Nereden buluruz?
çok şükür abi, sizlerde iyisinizdir inşallah yem için kartal güvencem bu hafta getirmeye başlıcaz demişti geçen. 216 387 35 94 http://www.guvencemshop.com/ bilgileri burada sormakda fayda var. bu arada yarın yağmur gözüküyor ben balığa çıkacağdım yaa
Nasıl heyecan yapmam hem kanıma giriyorsun hem sakin ol diyorsun Tamam reis farketmez hayırlısı olsun :thumb: Fatih hoş geldin bensiz gidersen her zaman yağmur yağar Bir ara sahte ile ilgili bir şey sormuştun şimdi unuttum. Cevaplamıştım ama sen kaybolmuştun hatırlatayım
Erkan abi saolasın okudum onuda, bugün ağaç da aldım yanlız kayın ağacı biraz yontması zor olacak bakalım neler yapabilicez
Bilgi için teşekkürler Fatih, kısmetten ötesi yokmuş, çarşamba gidersin belki bende katılırım sana Tamamdır dostum konuşuruz.
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar.. İsa abi K.yalı da deniz de inşaat var marina yapıyorlar ya balık olacağını zannetmiyorum zaten tel örgü ile çevirmişler
Aleyküm selam Cengizim hoşgeldin nasılsın Yahu kardeş tam noktayımı yazalım, sende anlamadıysan kim anlayacak mekanıidk idk Hayırlısı olsun, iyi geceler Fatih...
Fatih'im sert ağaç türleri ile uğraşması zor aslında, ayrıca bayağı bir vaktini alır. Kullanacağın ağaç ne kadar hafif olursa o kadar az yoruyor insanı. Bende ilk başlarda hangi ağaç türü bulduysam çakı ve zımparalar ile pratik yapmaya çalıştım ve bittim İki seçenek sunabilirim sana. 1. hani şu sebze meyve vs sandıklardan bulabilirsen işini gayet iyi görür Bazı marketler onları atıyor 2. Para verip almak istersen kozyatağı bauhaus ta ağaç bölümüne gidersen orada balsa ağaçları var istediğin kalınlıklarda bulabilirsin:thumb: