çok şükür abi bişeyler le uğraşıyorum biraz dan paylaşırım rapala yapa arkadaşlara yardım olur inşallah
Rabbim kolaylık versin,Cihan bende alçı 15 gün kaldı oda yarım alçıydı platin takıldığı için tam alçıya almıyorlarmış neyse artık basmaya başladım yavaş yavaş değnekleride attım sayılır nisan 10 da bir kontrol daha var işlem bitiyor inşallah bundan sonraki org.katılırım heraldereeling
inşallah yardmı olur abi birazdaha farklı rapala çalışmalar yapıcam yapıcam dur bakalım ne zaman çizimler bittiğinde hepsini yeni konuda toplarım zaten
aradğım döküman bu olabilirdi cihan çok güzel ama geçen konu açıp orada da belirttim iş yapan ve adı duyulmuş rapalaları çizmeyi düşünüyorum içlerinin resimi olsa hatta elimde bir tane olsa aynısının ölçüleri çizeriz ama bu suretlerle idare edicez artık
ÇOK HAKLISIN...! Herşeyin...! Hakkımızda hayırlısı ÖNEMLİ olan, gerisi teferruat... SELÂMÜN ALEYKÜM.... Sabri iyisindir umarım, Herşey Gönlünce olsun... Allah cc emanet ol.... :thumb: mrsparkle
aleyküm selam erhan abi iyiyim çok şükür sende iyisindir inşallah herşey senin gönlüncede olsun abi Allaha emanet ol