Selamün aleyküm, uzun bir aradan sonra herkese hayırlı günler Dün öğleden sonra İsa Abi'nin telefonu ile 1 saat sonra kendimi Gürpınar yollarında buldum Hava balık için çok müsait olmasa da Tarabya ekibindeki arkadaşların ortamında olmak ve deniz kenarında bulunmak güzeldi.. İnşallah en kısa zamanda bizim ekibi de organize edip güzel bir av gerçekleştiririz..
Aleykümselam deniz'im Nasılsın? yeni şe adapte olabildinmi? Yoğun iş temposunun ardından gürpınar gezisi iyi gelmiştir umarım:thumb: Balık bahane muhabbet şahane
Çok şükür işlerde bir sıkıntı yok Erkan Abi, gittikçe rayıma oturuyorum Bana kalsa evdeydim ama İsa Abi sağolsun kapıya dayanınca ortam değişikliği kaçınılmaz oldu, iyi de geldi hani Sen nasılsın? Yaramazlık yoktur inşallah?
İsa genç adam ona ayak uydurmak zor deniz'im:laughing: :laughing: Bende bir iki saat oldu eve geleli. Bu hafta çok yoruldum pazar evde olayım dedim, biraz işim vardı dışarıda yine evdeyim
Allah'' herkesin yardımcısı olsun. Bu gün biraz dışarı çıktım çıkmaz olaydım Biryere giderken yol üzerinde bir şahıs( bir dakika bakarmısınız) dedi. Bende gayrı ihtiyari( evet sizi dinliyorum) dedim. Şahıs( yanlış anlamayın ben para falan istemiyeceğim...) derken. Ben cümlesini bitirmeden(çabuk ol merkeze gideceğim ) dedikten sonra. Şahıs( abi metroya nasıl gidebilirim) gibi telaşlı ve gözleri büyümüş bir şekilde kaldı Herhalde beni polis zannetti:laughing: :laughing: :laughing: Artık dilencilikte din üzerinden vatandaşı sömürme değil de dokunmadan gasp yöntemleri uyguluyorlar