abi işteyim kusura bakma şarjlı ve elektirikli darbeli matkap da var bilye koymayacağım içine. sadece iğne ve misine halkalarını tel koymadan ağacı kesmeden nasıl yapabilirim diye düşünüyorum. bide matkapla napcan ki delinecek ne var ki??
Hayırlı geceler Erkan dostum :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
saol isa abi eğer gidersen ferhatla bi irtibata geç abi ferhat oralara yakın biryerlerde bugün konuştuk saolsun kendisi ile bjk li arkadaslara bir kaç foto da benden hediye olsun feda yılı diye grup sayfamızda hayırlı geceler herkese e
Eyvallah Sabri, bende dün konuşmuştum.Tekirdağ keşanda olduğunu söylemişti, neyse yarın sende geliyormusun?
Hayırlısı olsun, bende çıkıyorum cümleten hayırlı geceler ve hafta sonları, balığa gidenlere de keyifli ve bereketli avlar dilerim, rastgele Yarın akşam Gürpınar org. katılmayı düşünen arkadaşlar bilgi verirlerse tek araç toplanıp gidebiliriz, yarın öğleye kadar haber verebilirsiniz.
Fatih sahtene halka olarak kitli iğnenin istediğin halka boyuna uyan kitli iğneyi kullanabilirsin, kitli iğnenin açılıp kapanan kısmından istediğin boyda kalaca şekilde kes at, halka kısmınıda şeklini bozmadan pense ile tutarak kalan kısma istediğin şekli verip sahtenin içine yerleştirebilirsin sonrada vernik sürüp su ile irtibatını kesip paslanmasını önlersin... Kolay gelsin...