Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar. Bugün ani bir kararla orta mekana geçmeye karar verdim.Hava her ne kadar kötü olsada balık sevdası yine ağır bastı. Balık boyları çok güzeldi, lüfere yakın kaba sarıkanat diyebiliriz.Sırılsıklam ıslansamda aşağıdaki güzelleri kandırmayı başardım.hooked Mekanda yaklaşık bir haftadır balık var arkadaşlar, denemenizi tavsiye ederim. Sahte, kendonun zero serisi 9 cm. limoni ve turuncu rengidir, fotosu aşağıda mevcuttur.
ooooo İsa abim ellerine emeğine sağlık ne güzeller onlar öyle.. bu yağmura rağmen bravo.. devamına rastgelsin inşallah çok çok selamlar..
Eyvallah Övünç, yağmur altında av çok keyifli oluyor Birgün senide boğazda ağırlarız inşallah.reeling Teşekkürler Faruk, eksik olmayın, umarım siz daha güzellerini yakalarsınız.
Cümleten Selamünaleyküm can dostlar. İsa abi tebrik ederim devamı olsun İnşallah. Bende yarın mekana geçmeyi düşünüyorum gelecek olan varsa buyursun.
Teşekkürler Ali, bence orta mekana takıl, yukarıdan haberim yok ama istikrarlı bir şekilde av vermeye devam ediyor.
tebrikler isa abi bu yagmura dayandın orda almışsın balıkları gercı boyları bana gore cok buyuk bunların sevmıom ben bunları beya
Bunlar sana uymaz Aykutum:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Hadi bakalım, son kararınız mı, hava durumunda yarın akşam sıkıntı olmaz inşallah.
Okan, kısa bir adres tarifi verirmisin, oralar bize oldukça uzak olduğundan şimdiye kadar gelmek nasip olmamıştı.Kaldığımız yerden telefonla yönlendirirsiniz artık.
İsa abicim tebrikler :clap2: akşam suyunda balıkları almışsın ve en iyi çalışan sahteyle kandırmışsın balıkları, afiyet olsun... Sarılar resmen o sahteyi seçiyor abi, dün bende aldım aynısından ama benim aldığım 8 cm falan Bana müsade dilayı izlemem lazım.. hihi hihi
Tamamdır, oraya kadar geldiğimizde ararız. Teşekkürler Ersin, mekanda hala balık devam ediyor, bilginiz olsun. Ayrıca Dilaya selamlar
Teşekkürler Fatih, dediğin gibi ne varsa orta mekanda, turuncu çinekop çapariside denedim ama iş yapmadı.idk Aleyküm selam Erkan, hayırdır erkencisin
İsa turnayı gözünden vurmuşsun tebrik ederim :thumb: afiyetler olsun ustam:hungry: Sahtenin resmini koyman iyi olmuş bir sonraki sahtem o olacak inşallah