valla bilmiyorumki abi misinaların fiyatları nedir, ama sanırım örgü falanda var o setin içinde değil mi ?
İlandaki shimano beastmaster kamışın aynısını bu hafta sonu birisi orta mekanda kullanıyordu 220 gr çalışıyorum dedi ama kamışın atarı 200 yazıyor yalnız attığı kurşun kesinlikle 200 gr dan aşağı değildi buna eminim ve adam kafa üstü atışta var gücüyle asılıyordu oltaya, belirtilen limitinde rahatlıkla attığına göre gerçekten iyi bir kamış...
O takıma o fiyat gerçekten iyi hemde malzemeler kaliteli bence... Alana veya alanlara şimdiden hayırlı olsun
Bora harbiden ben ciddiyim. 150 TL ver o misnalara bende amdamla bağlantı aşamasındayım bitirelim şe işi?
Bakacağız kardeş yav. Bora kararını versin ben zaten taktım kafaya. Ben makina ile kamışa takılmış durumdayım. Misinalar ile ilgilenmiyorum.
ersin abi yanlış anlama bu adam satmayınca geçen hafta aldım misina ama berkley olana 50 lira verebilirim.
Neden yanlış anlayayım kardeş. Adamı ikna etmek daha kolay olacaktı o nedenle söyledim. Benim kafamda bir rakam var kamış ve makina için. Üstüne senin teklifini ekler bir noktaya varırız diye düşündüm ama nasip değilmiş. Hayırlısı bakalım adam bir dönüş yapsın